Idag
Datum: 2009-12-28 Tid: 17:50:17 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Men GUD vad gulliga ni är som kommenterat så fint på förra inlägget:) *glaad*

Ikväll packar vi ner underställ, täckisar och julklappar i resväskan för att imorgon sätta oss på...tåget (!) till Gällivare:D Till snön, till tystnaden, till familj och till norrsken:) (Förhoppningsvis)
Hela 25 timmar kommer det ta- och jag hoppas för hela mitt liv att det är något så när i tid. Sist vi reste med tåg tog det 32 timmar. Kan ni tänka er? Huvva=(... Men jag håller tummarna i natt.

Till råga på allt så har jag idag börjat känna av illamående:( Ordentligt... Visste inte om jag skulle gråta eller spy på stan innan idag. Fyy. Känns lagom tajmat till vår långa tågresa. Men men. Jag får trösta mig med att det är sista gången vi åker tåg upp. Det går ju inte med en liten knodd sen framöver. Då får det bli flyg/bil. :)
   jag trodde jag skulle klara mig undan illamåendet, men nej. Bara hoppas att det är rimligt framöver, så jag kan ha lite roligt där uppe med:D

 

bild från sommar 2008 då i njöt av öl i restaurangvagnen


3 Kommentarer
Anonym

sv: det förstår jag verkligen!! :D lycka till i varje fall. och tack själv! funderar dock på att ändra om hela bloggdesignen, men har inte riktigt orkat haha.

2009-12-28 l 18:17:48
Blogg/hemsida: http://livelove.blogg.se/
Sidney The Singer

Jääklar va läänge. Hoppas det går bra gumman!!

2009-12-28 l 20:41:28
Blogg/hemsida: http://sidneey.blogg.se/
£lli£

usha... börja oxå må illa i v.8 typ! men det gick över rätt snabbt! hoppas det gör det för dig oxå.Massa kramar & * Gott Nytt År! *

2009-12-29 l 10:38:49
Blogg/hemsida: http://lorez.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin