Lunargenerationen
Datum: 2009-11-15 Tid: 01:38:42 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

   

Av någon anledning fick jag för mig att jag skulle gå in på Lunarstorm ikväll... Som märkbart så är det ett tag sen sist. Försöker gå in iaf 2 ggr om året för att den inte ska försvinna. Jag har 14 sidor a 25 dagboksinlägg där som är tänkt att jag ska kopiera och skriva ut nån vacker dag.
   Idag har de flesta vännerna lämnat lunarstorm för gott. Men vår generation var en riktig lunargeneration. Det var vår tids blogg-facebook-msn-icq-"minavännerbok"-community.

Kan ni tänka er... Jag blev medlem där år 2000. Det är nio år sedan! Fastän jag har svårt att förstå hur pass längesedan detta är så känns det ändå som igår. I alla fall under mina tre år i Luleå. (8:an, 9:an, 1:an)
Jag var smal (men tyckte själv att jag var tjock), jag kallade mig själv diddi, var anti buffaloskor (men nog lite avis buffalobrudarna i smyg), sprang på stadskampen och fick mina första folkölsfyllor på luleås gator.

Jag umgicks med många typer av människor under denna tid men jag själv tror själv att jag aldrig placerades i något direkt fack. Jag umgicks med "hårdrockarna" och min länk "underbar" därifrån. Umgicks med "esteterna" och min länk "Fors" därifrån. Och med "Ojan" som kanske mest hängde med. Umgicks med "buffalobrudarna" och min vän "älskling" därifrån. Hon var nog kanske min närmsta och bästa vän under denna tiden. Men vi var faktiskt ett riktigt tight gäng på 4 tjejer som jag tror knöts samman mycket pga att jag umgicks med alla dessa grupperna. (Fick mig även åter en gammal gällivarevän, kallad lyckohjul, som kom mig riktigt nära när jag flyttade och hon har gett mig många pusselbitar till mitt jag idag)

Den här tiden i Luleå, lunartiden, njöt jag av. Det var även här jag rakade av mitt hår, spelade in min P.S-film, fick min första lägenhet, min första kontakt med psyket och min första kyss. Även om jag minns många många jobbiga stunder är det ändå då jag varit som mest omringad av nära vänner som fanns vid min sida no mather what.  Vissa har jag kvar, vissa försvann spårlöst.
   Men hur som helst har de verkligen format mig till den jag är idag och de ligger mig mycket varmt om hjärtat. Och lunarkontot... Nej, jag har inte hjärta nog att ta bort än.


3 Kommentarer
Em

Jag är likadan. jag har inte hjärta att ta bort mitt konto än. Det känns så hemskt liksom, jag var även med i stajlplejs, föregångaren till lunarstorm.

2009-11-15 l 11:55:43
Blogg/hemsida: http://tjejan.blogg.se/
Leia ♥

Håller med om lunar. Alla hade det förr. Nu har nästan alla vänner försvunnit därifrån som du säger. :P

2009-11-15 l 12:14:27
Blogg/hemsida: http://leiabloggar.blogg.se/
dannie

Ja, du har helt rätt!

När de har sådan makt borde de faktiskt tänka mer på vad de gör eftersom de verkligen kan forma samhället. Med stor makt kommer stort ansvar!Läste nu att du peppar till det kurvigare modet! Kul att se då även jag är en kurvigare tjej. Såg ett tv-program där två klädstylister skulle piffa till kraftiga kvinnor. Många av kvinnorna ville ju klä sig lika snyggt som en tjej med strl. 34. Problemet är ju bara att det finns inte alls så mycket snygga kläder till större tjejer. Sjukt tråkigt faktiskt. Vem som helst ska väl kunna hitta snygga kläder? Tjock, smal, kort, lång, kurvig eller pinne!

Tycker själv att pinuppor förut är så sjukt snygga! Just för att de inte heller är PINNSMALA! När Marilyn Monroe levde var det ju sååååå modernt att vara större och kurvigare.

Hoppas det snart kommer någon kurvig kändis som tjejer kan se upp till.

2009-11-15 l 18:17:53
Blogg/hemsida: http://eckelbobbah.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin