Tjollahopp
Datum: 2010-01-01 Tid: 22:51:20 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Vi myser och mår bra... Har inte riktigt tid eller lust att blogga desto mer just nu. Hoppas ni fortfarande hänger kvar;)
Bjuder på lite av de få dåliga bilderna jag faktiskt tagit under resan.

I Stockholm fick vi vänta på nattåget i två timmar då det var vagnfel. Den där Stockholmskylan var inte alls att leka med, kan jag lova. Väl på tåget fick vi världens chock då det snöade in(?!) överallt... I Hytten, i restaurangvagnen och mellan vagnarna. De flesta toaletterna var ur funktion då vattentankerna fryst... Haha. Illa.


När vi anländer till vackra Gällivare och gör oss hemmastadda i Kullen märker vi att det fattas grejer från väskan.
Någon har plundrat vår resväska som stod i gången!!!
De har snott karlns nya VanGils parfym, en hårfön, något så fjantigt som en borste och ett skärp? ...Och det värsta av allt... De snodde två julklappar! Inslagna och allt! VEM har mage och hjärta att göra något sådant hemskt? Ena julklappen var tom inslagen i barnpapper... Jag blir så ledsen i ögat när sådant här händer. Att det finns människor som gör såhär...
Parfymen osv kan jag ändå förstå. Sprillans ny och allt. Men en julklapp? Till ett barn?! Nä fy. :(
Nåväl. Vi mår gott som sagt iaf. Hör av mig imorgon om nyår osv;) So long.

2 Kommentarer
Sidney The Singer

För det första vilken jäkla resa med all snö som snöat in och för det andra, FYFAAAAN för personen/personerna som snodde grejer från er, fan va arg jag blir. GUUD va känslokallt att göra så.. hade känt mig så naken av att någon går igenom mina personliga saker, fyfan säger jag bara och ledsen att det hände er=( kram

2010-01-02 l 01:42:07
Blogg/hemsida: http://sidneey.blogg.se/
kitte

sicka jävla apor ja menar hur fan tänker man jisses stjäla julklappar !!!!!!!

2010-01-02 l 15:21:13Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin