Life's Good
Datum: 2010-06-10 Tid: 09:24:17 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
Jag är med och tävlar hos shopalicious. Och lätt att jag väljer förra helgens fläktande sommaroutfit då vi var på utflykt, solen sken och livet kändes riktigt gött. Bekvämt för bebismaggen också;)


4 Kommentarer
ida

Jag gör mitt bästa ^^Nej man kan ju inte nekas det eftersom att det finns en lägsta nivå, men dom måste besluta det dom har räknat ut utifrån dina uppgifter du har skickat in. Precis, nej du kan inte anmäla förens dom har lagt in dina uppgifter på sidan och det gör dom efter att du fått hem papper om vad dom har beslutat.. Du kan ringa och fråga hur långt dom har kommit :-) Nej vi anmälde aldrig TFP eftersom att vi jobbar som timanställda och kunde styra vårat schema så att vi inte jobba de tider när föräldrautbildningen var. Ganska skönt att slippa anmäla TFP, verkar så krångligt. Nu har jag begärt föräldrapenning för ett halvår framåt, hoppas att jag gjort allt rätt så att jag får mina pengar varje månad.

2010-06-10 l 12:08:15
Blogg/hemsida: http://gbgida.blogg.se/
Samantha

Åhh mage!:D Härligt! Jättefin kjol också!

2010-06-10 l 13:50:38
Blogg/hemsida: http://samanthaisgoldy.blogg.se/
Anna

Håller alla mina tummar för dig!!

2010-06-10 l 15:46:49
Blogg/hemsida: http://livetmedpyret.blogg.se/
Grattis till vinsten!!

GRATTIS! Du är en av vinnarna av LG:s nya mobil med touch. Maila mig snarast dina adressuppgifter så skickar vi mobilen till dig.PUSS!

2010-06-20 l 18:12:25
Blogg/hemsida: http://shopalicious.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin