Sönd...Nej just det; Måndag.
Datum: 2010-11-15 Tid: 23:14:48 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Har haft helt fel dag i huvudet hela dagen. Detta endast för att karln tagit sig ledigt för att kunna njuta av finsällskapet så mycket som möjligt.

Imorgon åker de hem min halva fina norrlandsfamilj. Det har varit en helt underbar helg faktiskt. Jag har varit dålig och blogga, jag vet... Men det hoppas jag ni förstår?:) Pappsijägarn hade med sig halva väskan full med älgkött till oss! SOM jag har längtat efter denna gudomliga delikatess. Han gjorde älgskav med pottimos till oss och jag njöt av varje tugga.  Nu har vi så vi klarar oss för den kommande kalla vintern. hihi.


*mmmmm!!!*

Idag har vi utflyktat till Ivöklack. Vi packade ner matresterna från gårdagens dop och smaskade på en stilla brygga. Norrlänningarna frös om både fötter och fingrar [eh +7?] och vi skrattade åt deras nonsens. De har ju för tusan -22 hemma. :) Men det är ju klart en heeelt annan kyla härnere.


Knodden sov gott i sin vagn

Mys på högsta nivå

Ikväll har vi varit på bio. Vi såg "Unstoppable" och utgav 80% av hela biografens besökare. 6 personer i hela salongen. Vi var 4. Haha... Men jag tyckte faktiskt filmen var riktigt nagelbitarspännande, om än en aning förutsägbar förståss. Nu sover vi oss pigga för att vid gryning köra sällskapet åter till Sturups flygplats och börja sin hemfärd hem till kalla underbara Gällivare. Tusen tack för denna gång! och välkommen åter. Anytime. ♥

5 Kommentarer
Jossie

Ser supermysigt ut! Och kanonbra att ni fick en massa älgkött - det är ju så gott tycker jag. Vi får älgkött av min sambos mamma och pappa (de jagar själva) Det är toppen tycker jag. Väntar ivrigt på att få läsa om dopet nu och bli ännu mer taggad inför mitt egna ;)

2010-11-16 l 08:19:10
Blogg/hemsida: http://jsantinelli.blogg.se/
jenny

vad härligt du ser ut att ha haft det! Jag har också vart borta hela helgen med familjen och släkten uppe i gästrikland!

2010-11-16 l 09:42:19
Blogg/hemsida: http://rockitbabyrockit.blogspot.com
andreakarolina

Vad härligt ni verkar ha haft det!! Alltid så skönt att träffa sin familj! Jag får alltid ny energi av det! Vad skönt att dopet gick bra. by the way, älg kött är verkligen sjukt gott! Jag fick det av sambons familj när vi var uppe i övik, nu försöker jag övertala karln att bli jägare! :)

Kram til dig fina!

2010-11-16 l 10:10:48
Blogg/hemsida: http://andreakarolina.blogg.se/
Tess

Å vad mysigt ni verkar haft!

2010-11-16 l 11:23:59
Blogg/hemsida: http://www.egowar.se
Carolina

älska vilt :) vi har ett paket skav härhemma i frysen, smaask :)

vilken söt liten bjönunge du skaffat dig ;)

2010-11-16 l 13:03:36
Blogg/hemsida: http://acarolinas.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin