En riktigt god jul
 Datum: 2011-12-23 Tid: 22:01:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Såhär förväntansfulla är vi inför den speciella dag som står för vår dörr.
Att knodden dock står och försöker få kontakt med tvättmaskinen på bilden är en annan femma;)

Riktigt god Jul mina vänner!Dan före dopparedan [Tidsinställt]
 Datum: 2011-12-23 Tid: 11:20:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
...are u frekkin kidding me? Jag har noll och ingen julstämning alls. :( Trots snö, familj och ja ni vet.
Idag är vi dock och ränner [och tränger?] med andra stressade människor i julhandeln för några sista inköp. Det bär av till stugan och fammo ikväll för uppesittarkväll med bingolotto och julklappsrim. Då bör väl ändå lite stämning infinna sig, right?:)
Jag ska göra allt i min makt för att knodden ska få sig en "första" jul att minnas med glädje och värme. Kvalitét framför kvantitet är ett motto som räcker långt:) På julafton får man också vara uppe preciiis hur länge man vill. [Tradition hos pappsi från när vi var små] Kan ju bli spänannde:P
Tjing tjing mina vänner och hetsa lugnt. Huvudsaken är värmen och kärleken vi får tillsammans.Ljuva vinterbilder
 Datum: 2011-12-22 Tid: 22:49:10 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
från "Tippsta" i Malmberget.
Ja, dagens träning var att ta sig uppför den där backen med knodden under armen kan jag tala om:) HahaTräningen på resan
 Datum: 2011-12-22 Tid: 10:18:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Jo bannemig. Jag lyckas ta mig upp ur soffan även när jag inte är på hemmaplan. Riktigt nöjd med mig själv till och med. Jag och syster var på gymmet i förrgår och igår knöt jag på mig löparskorna trots 9 minusgrader och en ofantlig uppförsbana framför mig.


7, 52 km på 53 minuter. :)

Jag är dock övertygad om att de första två "kilometrarna" var betydligt längre än två kilometer. Det var såna dalar och gropar och uppför och nerför på denna sträcka att detta inte syntes på GPS-en som bara visar fågelvägen. [ Dessa två tog 17 resp 14 minuter. Övriga kilometer mellan 5-7 min] Såå- jag hade tippat på minst 9-9,5 km faktiskt.Att resa med barn del 2
 Datum: 2011-12-21 Tid: 20:12:00 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Första delen går att läsas här.

Denna resan gick betydligt enklare än den första. Men det säger sig själv... Knodden var då en krävande spädis som drack välling och ammades stup i kvarten och krävdes att bli buren på 24/7. Dessutom reste jag själv med henne. Och det var min första gång.

Inför denna resa har jag med mig ett äldre barn som kan gå själv, som kan hålla sin dricka själv, min sambo (!!!!) och erfarenheter från den förra gången- vilket gjorde att det hela såklart flöt på väldigt mycket bättre.
Jag hade förberett knoddens handbagage med blöjor, våtservetter, ombyte, kudde, två böcker (hade gärna fått vara lika många till), några leksaker och otaliga mutor i form av kakor, riskakor, russin och smoothies. Hellre ett småätande barn än ett grinigt barn.

Det absolut bästa var kudden och böckerna. Kudden gjorde att hon faktiskt kunde sittligga bekvämt och därmed också somna. Böckerna höll henne upptagen en bra stund utan diverse småprylar som ändå bara kastas på golvet och rullar ner till stol 46A längst bak i planet.


Summa sumarum: 1,5h bil till Malmö där knodden sov. Galant. Flyg till Sthlm 1h. Helt ok. Avspringning av ben på arlanda 40 min. Skitbra. Flyg till Luleå 1,5h. Sovandes:) Bil från Luleå till Gällivare 3h. Inte lika kul. Hon- less på att sitta och less på medhavda attiraljer. Efter någon bensträckare kom vi dock fram till slut och alla var så klart nöjda och glada.

Tips jag tar med mig till hemresan; Ha en backupgömma med nya leksaker och treats inför när tålamodet och intresset tar slut halvvägs.Home sweet home
 Datum: 2011-12-21 Tid: 19:32:51 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Ja nu är vi här. Och vad kan jag annat säga än att det är underbart? Som vanligt. Snön ligger vit på marken, allting är sig likt [nästan skrämmande likt] och stillheten, tystnaden och lugnet liksom infinner sig med detsamma. Så fort jag kommer ovan polcirkeln vill jag inte ta samtal, inte titta klocka.... bara vara. Och det tillåts man. nästan;)

Jag har till och med varit ruskigt dålig på att fota. Vi har ändå varit här sedan i måndags och inte mer än ca 10 bilder har det blivit. Lovar på bättring och placerar nu kameran strategiskt i jackfickan.

>Knodden är dock inte så förtjust i snön som vi hade trott. Hon verkar än så länge mest tycka det är kallt... Haha. Jag är dock övertygad om att hon kommer lära sig älska det när hon insér att det inte är farligt att bli lite kall om fingrar och nos:P Hon gillar dock starkt att åka spark a' la bypajsare;)Im alive!
 Datum: 2011-12-20 Tid: 17:52:42 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Vi har bara förflyttat oss 200 mil och gör oss sakta men säkert hemmastadda. Update coming shortly.
Tjing tjing!Brum brum
 Datum: 2011-12-16 Tid: 15:50:00 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Knodden fick ju en Bobbycar i ettårspresent [med den där baskade katten. :/ haha] och den används flitigt... Men kanske inte på det sätt som man i första hand tänker på.

Hon har än inte fattat grejen hur man tar sig framåt med den så hon backar hon med den, ställer sig på den och skjutsar omkring med dockor på den. Haha. Alla sätt är bra utom de dåliga;)
Knoddens språk
 Datum: 2011-12-16 Tid: 10:38:00 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Det går verkligen framåt nu i knoddens språkutveckling. Och det är så jäkla häftigt [rent ut sagt] att man faktiskt kan börja komminucera med henne.
Hon svarar på tal "Mmm" eller "Nej" när man frågar någonting. Hon förstår när man ber henne hämta eller göra något och hon har så smått börjat med tvåords-meningar. "Hej hej Pappa" osv...

Men det största genombtottet just nu är ändå sången. Jag dör lite av stolthet i mitt mammahjärta när hon sjunger och gestikulerar på en ny sång och man faktiskt kan klura ut vilken det är.

Hittintills sjunger hon;
Lilla snigel- "akka dei akka dei akka dei" [Akta dig...]
När trollmor har lagt sina elva små troll -"Ajaj buff ajaj buff"
Midnatt råder -"Ääääääroooo [ljusen] Tipp tapp tipp tapp" 
Blinka lilla stjärna där -"...Hunna hunna hunna bää" [hur jag undrar var du är]

Blinka lilla stjärna sjöng hon på igår när jag hämtade henne från dagis. Det tog ett tag innan jag förstod vilken hon menade, för "orden" i sig är inte särskilt lika. Men melodin har hon fått rätt på totalt. Så när jag förstod och började sjunga vidare sken hon upp som en sol, trollungen:D


Bild från när vi varit på Halloweenfest med dagis.Freeeedag!
 Datum: 2011-12-16 Tid: 08:15:02 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

  
Godmorning ma lovely people! Idag är det Fredag och jag är på strålande humör! Det firar vi med en lilla My-knuta och färg från Lindex:)

Sista jobbedagen för mig och sista dagisdagen för knodden [karln ligger hemma sjuk]. Ikväll ska vi tvätta och packa för fullt inför Måndagens reeeesa! :D Äntligen är det dags att åka upp till snön och norrland. Jag längtar så det redan spritter i hela kroppen!:)

Jag ska även hinna mig ut och springa med Micke. Vi håller nämligen på att träna upp oss inför Växjöloppet i Maj! Jojo serru... Vi ska springa [halva] loppet. Jag tycker det är ett rimligt och sporrande mål att ta sig fram till. 4,7 km i valfri takt. Om vi så går runt så blir jag nöjd. :) [Nee. but u get my point]
Årets julkort
 Datum: 2011-12-15 Tid: 10:35:02 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [3] KommentarerNu bör de flesta julkorten kommit fram till sina ägare, så kan visa er hur årets hälsning från oss ser ut:)
Beställde faktiskt från vistaprint.se och är väldigt nöjd.Behind the scenes. Det är inte det enklaste att fota en helvild 1,5 åring. Haha. Tror 2 av ca 50 bilder blev vettiga;)
Rockabilly Willy
 Datum: 2011-12-15 Tid: 08:49:23 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer


I förrgår bjöd mamma ut oss barn på middag på byns stora Rockabillyhak. :) Jättetrevligt att komma ut bara vi tre. Händer så sällan.


Finaste syster & mor.


Mat för ett helt kompani. haha. Men gott var det:D


Avslutade det hela med riktiga amerikanska milkshakes. De var dock aaaalldeles för söta :/
Anna!
 Datum: 2011-12-14 Tid: 13:53:29 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarermin älskade bloggkompis Anna har nu flyttat sin blogg och finnes på uffelina.wordpress.com numer.

Jag har fnulat liiite lite med hennes design. Ta en kik vettja! ;)
Ingen ko på isen
 Datum: 2011-12-14 Tid: 12:10:47 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Talat med läkaren nu och var inte alls så allvarligt som jag fick det till att bli i mitt lilla huvud. [Såklart. Men hur lätt är det att förstå deras latin?] Han menar egentligen att hon bara inte återhämtat sig från ev. magsjuka och att hon har fyra veckor "på sig" att bli bra. Om så inte är fallet så får vi boka ny tid för mer prover då.

Hon kan visst också vara på dagis. Fick bara intyget IFALL det skulle behövas. Skönt. Än en gång har jag lärt mig att man måste hugga tillbaks med frågor på plats. Och skriva ner allt.


Traykit hos Minimango
 Datum: 2011-12-14 Tid: 10:53:30 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

Denna veckas vara hos minimango.se är ett traykit. Riktigt häftig grej. Jag har aldrig sett något liknande tidigare?
 


En riktigt fiffig ryggsäck som man enkelt fäster på flygplans- eller bilstolssätet för att roa knoddarna våra på resan. En sån här hade jag verkligen behövt nästa vecka när det är dags för oss att resa.
245kr känns väldigt överkomligt och hittas alltså här.
Enteropa-what?
 Datum: 2011-12-13 Tid: 20:33:43 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [6] Kommentarer
Jahapp... Vet inte var jag ska börja. Knodden har blivit sjukskriven en månad. Till att börja med. ?

Efter två veckor med diarré [ja välkommen till en småbarnsblogg] och några samtal utspritt över den senaste veckan till både 1177 och VC fick jag idag läkartid på vår VC. Där konstateras det att knodden har något som heter Enteropati. ?
Som vanligt så går man ut från läkarmottagningen som ett stort frågetecken och fattar ingenting. Sedan poppar frågorna upp en efter en när man väl kommit hem och hunnit smälta det som sagts.

Som jag förstod det som så innebär detta att knoddens kropp har svårigheter att ta upp protein och/eller kan vara intollerant mot gluten. På råd från läkaren ber han oss utesluta vete ur kosten och vara hemma en månad. Har inte magen blivit bättre under denna tid ska vi komma tillbaka och ta prover för både levern och sköldskörteln.    ?

Jag fattar ingenting. Och jag hittar ingen information alls om detta fenomen. Inte ens på familjeliv?! [Haha då är det illa] Jag ska ringa upp läkaren imorgon igen för att dubbelkolla de frågor jag har samt för att höra om han menar att vi ska köra vete- eller glutenfri kost under dessa veckor. Ganska stor skillnad...

Jag säger bara suck... Vi har precis börjat få ett hum om mjölkproteinfri kost och lärt oss dess gömmor osv. Ska vi nu inte heller få ge henne gluten? What's left liksom?

Är det någon av er därute som hört talas om Enteropati? Erfarenheter? Råd? Ge mig gärna...


Elodie Details
 Datum: 2011-12-13 Tid: 11:27:31 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Jag vet att Campadre är uttjatat, men jäklar vilken bra kampanj Elodie Details har idag. Ruskigt fina priser:)

Diggar hårt deras retroprint.
campadre.se
Sankta Lucia
 Datum: 2011-12-13 Tid: 10:16:46 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer


En liten lussehälsning från mig o knodden:)

Morgonen började med luciasång och lussebullar på förskolan. Så himla mysigt. Knodden vägrade sitta i mammas knä och placerade sig strategiskt i mitten där hon gestikulerade friskt till alla fina sånger. Haha.

Kronan är från Oskar&Ellen.
Älskar den:) Nog den enda som fått sitta kvar på huvudet. Knodden har en likadan midsommarkrans från dem och diverse leksaker. Älskar deras kvalitet och idé.
Fanpage
 Datum: 2011-12-12 Tid: 11:44:11 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Muhaha. Jag har varit nördig och skapat en Facebooksida för min lilla blogg. Eftersom jag nu outar mitt namn så ser jag inte längre några konstigheter med att hålla bloggen ifrån facebook. Så länge man inte kan söka på mitt kompletta namn och hitta bloggen.

Fördelen med att gilla mig på fejjan innebär ju att man ser i nyhetsflödet när ett nytt inlägg är skrivet. Dessutom ska jag försöka slänga ut lite exklusiviteter till mina fejjangillare då och då:D

Gå gärna in och gilla:)
Namnnappen.se
 Datum: 2011-12-12 Tid: 11:09:56 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Jag klickade hem ett trepack med namnnappar till knodden häromveckan. Tycker det är skitfiffigt. Inte mkt dyrare än i butik och ingen risk att förväxla napparna på dagis. [Extra viktitgt för knodden och hennes mjölkallergi]


Just nu får man 15% rabatt om man uppger koden xmas2011
namnnappen.se
Det här med uppfostran...
 Datum: 2011-12-12 Tid: 08:32:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [6] Kommentarer
Känsligt. Viktigt.

Jag funderar mycket över detta nu då det diskuteras en hel del i bloggar runtomkring.

Jag är rädd för att göra snedsteg. Jag är så medveten om att allt man gör påverkar. Hur undviker man missar? Hur ser man till så att man inte missar viktiga aspekter? [Som Carolina så viktigt belyser] Det man inte vet om, vet man ju inte heller att man missar..?

Jag försöker vara aktiv.

Vi har placerat knodden på ett föräldrakooperativ ca 1 mil bort från både hem och arbete därför att vi anser det vara värt det. Det är värt bensinkostnaden. Värt att ingen annan kan hämta henne om det skulle krisa sig. Det är värt omvägen. 
För det ger mig trygghet. Trygghet i form av små barngrupper, hemlagad mat, aktiv och engagerad personal, närheten till djur och natur, den tighta samverkan med skolan och mitt egna ansvar och insyn.

I övrigt tänker jag att knodden ska få prova allt. Testa allt, smaka allt. Lär genom att göra. Få alla möjligheter. Inte begränsa. Öppna. Ge. Se. Älska. Älskaälskaälska. Kärleken räcker så jävla långt. Uppmuntra musik. Variation. Ge Stimulans. Lär henne veta att det inte är skillnad på människor. Någonsin. Alla är lika värda oavsett utseende, läggning, åsikt, handikapp... Lära henne självkänsla och medvetenhet. Inte låta någon nånsin trampa.

Jag försöker vara aktiv. Men sen finns det ju så mycket som man inte är så noga med. Som någon annan anser vara betydligt viktigare.

Jag har dåligt tålamod. Om knodden uppmärksamhetsskriker rätt ut har jag lätt att höja rösten tillbaka. Hon äter inte med bestick, hon får titta på Bollibompa hela morgonen [Jag tittar inte längre på klockan utan går efter programmen för att vet när det är dags att äta, borsta tänderna och vara färdigklädd. haha] Hon får hoppa i sängen när jag är med, även om jag vet att det skickar mixade signaler. Jag är snabb på att bara säga NEJ utan att förklara varför i alla lägen. Jag har inte haft en tanke på potträning än och knodden får oftast borsta sina tänder själv. Dessutom tar jag mig tid till "ensamtid" rätt ofta. Om det sedan innebär att jag låser in mig med datorn och hörlurar i sovrummet två timmar eller går ut och tar en öl/kaffe/pizza vin med en vänner kvittar mig. Detta är något jag behöver för att må bra. Och mår man inte bra själv kan man inte heller vara bra förälder.

Så ja... Vad är då summan? Ingen aning. Jag försöker. Och jag tror man kommer jäkligt långt med detta.


Julmiddag
 Datum: 2011-12-11 Tid: 19:26:24 Kategori:Fest & Events Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Chefen bjöd till bords hemma hos sig och vår lilla hörna från kontoret träffades hos finaste Micaela för att göra oss i ordning innan...


Som ett julkort. Så vacker lägenhet. Så vacker dukning.


Minerna på första kortet är oslagbart. Hela kvällen stavades: a.s.g.a.r.v. Vi har fortfarande träningsvärk i både mage och käkar efter en kväll som var roligare än på mycket länge. Spelade "Med andra ord" och klappleken och diverse hitta-på-lekar. :)


Tre av oss gick vidare till O'Learys för en öl innan hemgång och där inträffar det största som hänt sedan jag börjat blogga;

En tjej kommer fram till mig och frågar Är det du som är Anouk? -Jaa? svarar jag förvånat. -Jag bara måste få ge dig en kram!!! Haha. Jag blev så chockad och glad så det fanns inte. "Du får mig att känna mig som värsta kändisen" säger jag och skrattar. Efter att ha berättat att hon läst min blogg länge, att hon själv bor i Växjö och 3 kramar senare pinnar hon iväg och jag är malligare än nånsin.
Mer sånt ma people! Kom mer än gärna fram och presentera er om ni stöter på mig på stan. Skitkul verkligen:)Helgen
 Datum: 2011-12-11 Tid: 18:58:52 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Lugnet börjar lägga sig men facebook ekar av tystnad. Egentligen vet jag inte mer än det jag hört kring vad som hänt. Men så fruktansvärt hemskt... En bilolycka. Sånt här gör verkligen att man pausar upp i vardagen och uppskattar det man har.

I övrigt har ju helgen faktiskt löpt på... Jag har blivit friskare, sämre och friskare igen. Jag förstår mig inte på denna sjukan som aldrig riktigt tycks bryta ut. Men bara att kämpa på:) Jag har varit på julmiddag med jobbet, hos svärisarna och hälsat på tomten i byn med knodden idag.


Av farmor & farfar fick knodden sin julklapp i förskott, eftersom vi reser upp till norr över jul.
En gunghäst som gnäggar och galloperar. Riktigt riktigt fin och påminner om en gunghäst som jag och minsa systrar hade när vi var små. Knodden blev såklart överförtjust! :)En tragisk dag i vår lilla by
 Datum: 2011-12-10 Tid: 21:05:18 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
En hemsk olycka har inträffat. Ingen jag känner. Men många av mina vänner...

Sånt här påverkar mig något enormt och ikväll boxas tankarna med varandra i huvudet. Kärlek & Hopp till alla. ♥


En lista om mig medan jag återhämtar mig
 Datum: 2011-12-09 Tid: 11:09:00 Kategori:Funderingar Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
Ärligt snodd från oprofessionell

Fem saker jag uppskattar;

Egentid
Choklad
Kärlek
Att få sova med knodden [händer aldrig]
Okomplicerad och kravlös vänskap

och fem saker som kvittar fullständigt;

Att kungen gått på strippklubb. Jeez låt han vara...
Att jag har snea tänder
Hur folk väljer att bilda familj och hur dessa ser ut. Heja stjärnfamiljen liksom ♥
Att evenemang och tjänster kostar. Alla är så snabba på att gnälla på priser. Självklart att det kostar liksom.
Desperate Housewives

Fem ställen jag vill resa till;

Cuba
Jamaica
Framtiden
Stugan som inte längre finns kvar
Himlen

och fem ställen jag struntar i;

Thailand
Göteborg

Fem goda saker;

Choklad i alla former
Lufttorkad skinka
Glögg
Bensindoft
Tre ting

och fem äckliga;

Vit inlagd sparris
Blomkål
Sushi [jag vill gärna förstå grejen, men går liksom inte?]
Oliver
Snaps. I alla former

Fem guilty pleasures;

Jag norpar kakor ur knoddens kakburk i väskan
Barnmärkelskläder i mängder. [Jag berättigar dock detta genom att köpa det mesta begagnat]
Big Brother. Totally hooked
Driver med telefonförsäljare som ringer till mig. [Eftersom jag jobbar med liknande själv är det kul att "testa" motparten]
Vitaminvatten

och fem saker jag stolt tar avstånd ifrån;

Barbie
Mama
Översittarmänniskor
"Vänner" som tar energi
Allt som rör Fantasy

Fem bra egenskaper;

Bra mamma. basta.
Självständig
Har självdistans
Kan uttrycka mig bra i skrift
[Oj vad svår denna punkten är.]

och fem dåliga vanor;

Biter på naglarna i perioder
"Frossar" mat i perioder
Kan vara väldigt bitchig och arrogant mot personer som står mig nära. [Spår av min BPS än tror jag]
Har lätt att ta åt mig av saker av inbillade situationer eller åsikter  [Även här]
Dålig hållning

[Lägger till:]
Fem saker som upprör mig;

Homofobi
När barn far illa
Att behöva truga
Att vänta
Onödiga konflikter

Fem saker som skrämmer mig:

Auktoritära människor
Att jag har så stor inverkan och påverkan på mitt barn. Jag är rädd för att göra snedsteg. 
Framtiden. Att den är så oviss. 
Höjder
Bilolyckor 


Ursäkta min frånvaro
 Datum: 2011-12-09 Tid: 08:43:23 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer...men mår skit. Har något jäkla virus i kroppen som gör mig matt, hängig, illamående, snuvig, hostig och ger mig i ont i märgen. Jag kurerar mig.
Våren har kommit till Babyshop
 Datum: 2011-12-06 Tid: 13:49:29 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer


Bara dregla över dessa godingar liksom. Älskade ballongprintet:D
babyshop.se
Det SNÖAR!!!
 Datum: 2011-12-05 Tid: 14:21:06 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [7] Kommentarer


ÄNTLIGEN!:D
Bullbak!
 Datum: 2011-12-05 Tid: 11:53:33 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

 
I helgen bunkrade vi på oss med massa saffran [efter tre rundor till butiken eftersom dessa såklart glömdes de första två. haha] och slog till på stort bullbak med dubbel sats.

Knodden tjöt av förtjusning och kastade med degklumpar upp på fönster och tak och tog mjöl på nytt och nytt och nytt. En salig historia att städa upp efteråt, kan jag berätta. Men riktigt kul hade vi:)

En saffranspannkaka, några lussebullar och två kransar ligger nu i frysen. Och en megakrans ligger i sopkorgen. Denna satt jag och tittade på hur den växte fram vackrare och vackrare bara för att sekunden då jag tog ut den ur ugnen lyckas tappa den i golvet. *Bööööl* Jag fattar inte hur jag lyckas. Haha
Vinnaren i hemliga Goodiebag-tävlingen!
 Datum: 2011-12-05 Tid: 10:53:11 Kategori:Samarbeten & Tävlingar Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

Hey ma people!

Jag har ju totalt glömt att dra en vinanre i min lilla tävling.Den lyckliga vinnaren av en välfylld goodie heter helenewiklund!

STORT GRATTIS! U've got mail!
Snörvel
 Datum: 2011-12-02 Tid: 10:28:31 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [9] Kommentarer

Sjukskriver mig över helgen. Förkylningen slog som blixt från klar himmel i morse och jag kämpar nu för att inte dö på jobbet. Tjing...
Godmorgon!
 Datum: 2011-12-01 Tid: 08:54:10 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer


Heeel underbart vacker himmel i morse. Alldeles rosa och klar. Tyvärr syns inte det på bilden.
-Jacka & skjorta Cubus, scarf Blingo, jeans Gekås, skor La redoute, väska Lily of sweden-

Jag och knodden började dagen med dinkelgröt och under dagen vankas tre ytterligare arbetsintervjuer och därefter ett välbehövt internmöte. Ikväll blir det säsongsavslutning för meandis höstsäsong med visning hemma hos säljaren själv som lovat bjussa på utlottningar och annat kul:)

Hörs kanske ikväll. Tjing tjing!

Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin