Home sweet home
Datum: 2011-12-21 Tid: 19:32:51 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Ja nu är vi här. Och vad kan jag annat säga än att det är underbart? Som vanligt. Snön ligger vit på marken, allting är sig likt [nästan skrämmande likt] och stillheten, tystnaden och lugnet liksom infinner sig med detsamma. Så fort jag kommer ovan polcirkeln vill jag inte ta samtal, inte titta klocka.... bara vara. Och det tillåts man. nästan;)

Jag har till och med varit ruskigt dålig på att fota. Vi har ändå varit här sedan i måndags och inte mer än ca 10 bilder har det blivit. Lovar på bättring och placerar nu kameran strategiskt i jackfickan.

>Knodden är dock inte så förtjust i snön som vi hade trott. Hon verkar än så länge mest tycka det är kallt... Haha. Jag är dock övertygad om att hon kommer lära sig älska det när hon insér att det inte är farligt att bli lite kall om fingrar och nos:P Hon gillar dock starkt att åka spark a' la bypajsare;)

2 Kommentarer
sofia-mamma till Vilja och bf 28/3-12

Åh jag älskar hummeloverallen. Och rånarluvan också! :-DVilja gillar inte heller snön så mycket. Vi får väl se. tokiga ungar!

2011-12-21 l 20:28:35
Blogg/hemsida: http://www.fran3till4.blogspot.com
Anna

Härliga bilder!

Älska spark!! När det inte är sandat dvs ;)

2011-12-21 l 22:11:50
Blogg/hemsida: http://uffelina.wordpress.comNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin