Hemåt!
Datum: 2011-02-14 Tid: 12:00:00 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
[Tidsinställt inlägg på väg till flygplatsen]
Idag bär det av hemåt. Det ska faktiskt bli lite skönt. För hur mysigt och roligt och underbart det än varit att få komma upp och träffa alla -så har det blivit lite mäktigt.
Mäktigt för knodden främst då den långa resan upp satt sina spår tillsammans med många nya miljöer och många nya människor. Mycket åkande och påochavklädande. Man har märkt på henne att hon inte varit sitt hundra procentiga jag alla dagar. Lite förkylning och lite gnäll [men överlag glad]... Så på så sätt ska det faktiskt bli skönt att få komma hem och slå sig till ro. och inte göra nånting. Och få träffa älskling som vi saknat så:)

Men jag är supernöjd med vår resa. Jag känner alltid att jag får andrum i stugan där tiden står still [trots renoveringar] och jag känner att knodden nu äntligen fått träffa hela sin släkt.♥ Tusen tack för nu pappa och alla. Vi syns snart igen!

Kommer hem ikväll så tippar på uppdatering först imorrn igen. Tjing ma people!       

Glöm inte bort tävlingen med milkmilla!
[Den pågår tills på Onsdag den 16:e och inget annat. Jag som skrivit fel innan;)]

2 Kommentarer
Mamma Katti /Mormor

Ni är SÅÅÅÅÅ Välkomna hem mina barn !! :-) :-)

2011-02-14 l 12:38:26
Blogg/hemsida: http://norrlandsbling.blogg.se/
petra

med det lilla jag sett av knoddens ansikte så håller jag med om att ni är lika! :) strongt jobbat att resa själv förresten! you go girl!

2011-02-15 l 13:52:32
Blogg/hemsida: http://livetmedeije.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin