Btw;
 Datum: 2011-07-31 Tid: 19:27:17 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
Knodden går nu. På riktigt. Överallt och hela tiden. Från rum till rum till rum...:) Right on time;)Imorrn är det dags!
 Datum: 2011-07-31 Tid: 18:31:12 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Imorgon är det dags att byta ut skötväskan mot handväskan, barnmatsburken mot lunchlådan och blöjbyten till morgonmöten.

Jag börjar jobba. Efter nästan 14 månader hemma är det nu dags att återgå till någon slags vardag som inte inkluderar knodden 24/7. Det är med skräckblandad fötjusning jag ställer larmet ikväll...

Inte bara är det helt nytt för mig att återgå till jobbet- Det är helt nytt för karln att ha knodden så länge så intesivt. Och det är också helt nytt för mig att lämna bort allt ansvar så länge och så intensivt. Samtidigt som man ska koncentrera sig på något annat dessutom.

Jag är inte detminsta orolig över att han inte kommer klara det. Varför skulle ha inte? Han är ju lika mycket förälder som jag. Det är nog bara det här med att släppa kontrollen, som är så jobbigt. Att veta att mina rutiner inte följs [men att det skapas nya som kommer gå minst lika bra] att inte veta när hon är glad/gnällig/trött [men att också försöka njuta av inte veta] -är en balans som jag kommer få jobba på att hitta.

Idag har jag sprungit omkring som en virrhöna. Jag har hälsat på i princip alla jag känner, storhandlat, storstädat, tvättat, diskat, skurat under hon och kollat internet så ofta jag bara kan. Jag kan endast likna detta betéende vid boandet som inföll sig precis innan förlossning. Samma nervositet- samma ovisshet.

Men visst kommer det gå bra!;) Tjing tjing på er mina vänner så hörs vi under morgondagen!


Pappas tur ♥Knoddens första [tält]semester
 Datum: 2011-07-31 Tid: 14:51:32 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer

Vi började som sagt vår resa på GeKås i Ullared. Inte direkt en hit för någon... Tanken var att vi skulle försöka snabba oss igenom varuhuset på en dryg timme- men insåg ganska snart att det var ett omöjligt uppdrag. Knoddens humör var väl sådär skoj ända tills jag lyckades somna henne till "Trollmor" och gungning på lampavdelningen.


I Varberg checkade vi in på Apelvikens Camping och hänfördes av dennes standard. Riktigt riktigt fin camping...
Knoddens absolut största nöje under hela resan var att kuta omkring med vagnen. Haha


Finaste.


Bääää!


På den underbara stranden i Tylösand.  [Campingen här var dock inget att hurra för som småbarnsfamilj. Väldigt mycket festande och dåligt planerad. Fick promenera i 10 min för att komma till receptionen=/]


Halmstad Äventyrsland. Karuseller, äventyrbad, dinoland, Cirkus, miniatyrland... u name it.
Kullaberg. Åk hit om du inte varit här! Sagolikt vackert. Vi bodde ett stenkast bort på Mölles underbara camping.


På Pannkaksladan i Höganäs kunde man gratis gå att titta på kaniner, kattungar, får, alpackor[?] och hästar. Väldigt populärt. De hade även en livsfarig pannkaksbuffé och en rolig lekpark för kidsen. Att rekomendera!


Avslutade vår trip på Tropikariet i Helsingborg där knodden "Ooooi":ade åt alla apor, fiskar och fladdermöss. Helt otippat att pappa också dök upp bland krokodilerna!;)


Att Campa med småtting har gått över förväntan. Vi hade bara ett litet tremannatält som räckte bra. Vi sov på uppblåsbar madrass och knodden på sin egen precis bredvid. Första natten var lite småoroligt och desorienterat men allt eftersom tiden fortlöpte märkte man verkligen att knodden såg tältet som "hemma" och så fort vi kommit i ordning på campet kröp hon in och snurrade runt med sina välkända leksaker.

Att vi haft relativt tur med vädret [dvs sluppit skyfall] har ju också underlättat en hel del. Hon har kunnat springa omkring i gräset och vi har kunnat äta frukost på "altanen" utan problem.

Bra-att-tänka-på-tips:
-Packa med barnstolen! Den har varit ovärderlig.

-Dont overdo it. Vi hade planerat in alldeles för mycket grejer vi ville göra för hennes skull på resan. Hon var som gladast i lekparken på campingen och på "gården" med sin vagn. Att sticka in på något så stort som Halmstad Äventyrsland hade vi absolut kunnat skippa, när man ser på det såhär i efterhand. Hon är nästan för liten för att uppskatta det och folkmassan gjorde oss allihopa bara trötta.

-Djur djur djur. I alla fall för oss så märkte man klart att det var det som var mest populärt av allt det vi hittade på. Att bara få uppleva, titta på och känna på ett riktigt får som hon sedan innan kände igen från böcker var en riktig Hit.

-Se till så att Campingen har ett babyrum! Att försöka duscha i ett litet bås med en knodd som stapplar fram är bökigare än det låter. I Mölle fanns det ett superfint rum med skötbord och baljor i rätt höjd- Betydligt bättre.

-Köp en elektrisk kylväska. Då slipper man småhandla varje dag och sparar på så sätt pengar. Packa även med spritköket för kaffekokning, matlagning och inte minst vällingvärmning.

-Se till att ha med "att-göra" till kvällen. För när knodden somnat är det bara att så snällt sitta kvar vid tältet. Ibland kändes det lite tråkigt att missa solnedgången vid havet i Tylösand och så vidare, men så är det ju. Så packa med en kortlek, yatzy och nåt korsord för att inte bli allt för rastlös. Eventuellt åk med en till familj så kan man turas om att utforska staden per kväll.

That's all folks! Nu har vi varit hemma några dagar och visst är det som man säger; Borta bra men hemma allra bäst;)Hemma!
 Datum: 2011-07-29 Tid: 16:13:56 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Update kommer ikväll eller imorrn. ;)Åh älskade unge. Somnade med flaskan som h...
 Datum: 2011-07-25 Tid: 19:04:08 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

dsc00056 (MMS)

Åh älskade unge. Somnade med flaskan som hon gjorde när hon var alldeles pytte. Det har varit en lång och förmodligen lite småtråkig dag för henne men nu är vi på plats på camping i varberg och mår finfint. Imorgon är hennes dag- då ska här lekas all day long! Jag känner mig väldigt vuxen btw som semestrar med barn:-)
Semesterplanerna
 Datum: 2011-07-25 Tid: 10:37:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
[Tidsinställt. Nu e vi på väg!]
Vi är rätt spontana av oss och brukar oftast hamna där vi hamnar, när vi sticker nånstans. Men vi har en del saker vi vill göra veckan i alla fall:

Förmodligen står vi nu och svär över den milslånga kön in till GeKås i Ullares;) Ongen behöver regnkläder och skor. Har vi tur så kanske t.om med mamman får sig ett regnställ;)

Sedan kör vi neråt och stannar nog mest troligt nån dag i Halmstad. In på Äventyrslandet för karuseller, vattenland, Zoo och Dinosauriepark:) Tippar även på en dag på standen vid fint väder.


...Och så Tylösand såklart!:) Mmmm.

Jag har aldrig varit på Västkusten så detta blir en first för mig. Vi packar som sagt tält och så får vädret avgöra hur vi bor. Vid regn blir det nog stuga/hotell och vid sol slår vi upp tältet nånstans. Klart knodden ska lära sig campinglivet i tid;)

Vi får helt enkelt se var vi hamnar och vad vi gör.

Hörs säkert via mobilblogg mina vänner! Tjing tjing!


Idag går tankarna hit
 Datum: 2011-07-22 Tid: 23:21:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer


...Fruktansvärt...Grattis knodden 11 månader!
 Datum: 2011-07-21 Tid: 18:16:29 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [7] Kommentarer
Äh. Jag kan ju inte låtsas ha semester när knodden "fyller månader". Haha.

Lagom till sin 11månadersdag började hon att gå på riktigt igårkväll. Nu är hon igång på allvar... Går mellan saker. 10-12 steg i stöten utan problem. Ramlar sällan utan sätter sig när hon inte riktigt vågar längre. Så jäkla konstigt att se på något sätt... Nu blev hon plötsligt ett riktigt litet barn. Haha.

Andra egenheter:

-Säger "Haaaj haaaj" [Ja. Skåning verkar det bli. haha] till alla katter hon ser. Plus "ksss tsss".
-Bugar med huvudet när hon får något att äta.
-Pratar man om en kossa i en bok pekar hon genast upp till sin hylla och säger "Mmmm!"[u] där det står en liten träkossa.
-Hon dansar och nynnar till all musik.
-Äter fortfarande all mat men favoriten är jordgubbar eller Ellas Kitchens smoothies.
-Hon har nu 8 tänder och bland det roligaste som finns är att borsta dem.


Grattis mitt älskade barn ♥Hejrå!
 Datum: 2011-07-20 Tid: 20:11:51 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Äntligen går även karln på ledighet. Nu njuter vi några dar här hemma innan vi packar bilen med tält, spritkök, åkpåse och diverse semesterattiraljer för att dra till Västkusten.

Och straax är det dags att börja jobba. Så det är en välbehövlig paus och batteriladdare vi tar oss nu.

Tjing mina vänner!Vinnaren i Briotågbanetävlingen!
 Datum: 2011-07-20 Tid: 13:51:55 Kategori:Samarbeten & Tävlingar Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
... blev:

Jenn!
[håll utkik efter mail!]


Stort grattis!Lek hela dagen
 Datum: 2011-07-18 Tid: 16:04:15 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [3] KommentarerIdag har jag, knodden och syster varit på Andys Lekland mestadels av dagen. Joinade oss gjorde även Evelina med hennes fina tös. Populärt var bara förnamnet. Mycket roligare för knodden nu när hon faktiskt kan leka själv.
Förr satt hon mest bara och dreglade;)Knodden och tösafia....
 Datum: 2011-07-17 Tid: 23:13:46 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Ni som hann läsa- ni hann, och ni som inte gjorde det missade ingenting. Jag har haft en dålig dag och delat med mig av för mycket än vad som känns bekvämt att ha dokumenterat förevigt.

Det känns lite bättre nu och ville därför ta bort senaste tre inläggen. Tack för att ni finns... ♥
/Schizomum;)


Torr
 Datum: 2011-07-17 Tid: 07:19:04 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [13] Kommentarer


När Var Hur?
Tips & Trix tack.Fettokurvan back on track
 Datum: 2011-07-15 Tid: 17:19:58 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer


Jag vågade aldrig visa er förra veckans fettokurva, för det såg skapligt illa ut. Men denna veckan har jag skärpt till mig ordentigt. Knappt inga kolhydrater alls och mycket fler ordentliga promenader. Och se så bra det kan gå då;) Nästan -3kg denna veckan. Sjukt. Så nu ligger jag på samma som för tre veckor sedan igen.
Totalt 10.8kg /12v.

Nu är det fett ös i två veckor fram till jobbstart för att klara det där sista 1.2 kilot.
[Synd bara att det vankas semester. Kan bli en battle]Tuta & Kör
 Datum: 2011-07-15 Tid: 17:13:04 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Idag har jag och knodden varit på hennes alldeles första konsert!

Det var mycket populärt. Hon dansade, diggade och klappade händerna till Tuta & Kör med alla andra barnen. Då min mobil så läpligt dog, har jag inga bilder att bjuda på än. Men ska sno av en kompis under helgen så får ni se;)Regnet det bara öser ner
 Datum: 2011-07-14 Tid: 13:12:32 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
Ikväll skulle egentligen vi Rookiemammor träffats inne på Kristianstaddagarna och käkat en bit mat. [För första gången alla utan ungar] men det fullkomligt vräker ner och blåser storm, så det blir inget med det...

Rastlös ut i fingertopparna är man dock och funderar på om man skulle åka in till leklandet med knodden. Gratis i 1,5 månad till. Sen blir hon stor tjej och får betala för sig:) Haha.


Igår kom brevbärarn med något speciellt...
 Datum: 2011-07-13 Tid: 17:41:32 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [6] Kommentarer

Nämligen bilden på mig och knodden som är målad av DagensSkapelse. Världens gulligaste människa, den där Anna. Hon skickade den tillsammans med ett litet brev där hon skrev att det var en sommarpresent till mig och knodden.
Jag blev het salig och stack iväg och köpte ram direkt.


Nu hänger den på hedersplats i knoddens rum. Den passar så bra in att det är löjligt.

[Lovar att snart visa er hela hennes rum. Ska bara låna systers kamera]Nu
 Datum: 2011-07-13 Tid: 15:16:09 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Dansar på bilprovningen... ;)Tiden går
 Datum: 2011-07-13 Tid: 08:40:24 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
Herregud. Jag börjar jobba om 2,5 vecka. Det är helt sinnesjukt. Då har jag varit hemma i nästan 14 månader för förberedelse och omhändertagning av knodden.

Det är med blandade känslor jag tar på mig jobbarrocken igen. Visst tusan ska det bli skönt att få komma hemifrån om dagarna, träffa vuxna människor och prata om annat än knoddfascination och -irritation. Det ska bli skönt och få vara lite "jag" igen. Men det känns att gå från allt det underbara jag och knodden haft under denna tid. Alla rutiner man satt upp, alla lekar jag vet hon gillar, friheten att kunna göra nästan vad man vill var dag.

Men nu är det pappas tur. Han ska vara hemma drygt två månader och lära och mynta nya traditioner och rutiner för knodden och han ska äntligen få sin chans att njuta precis lika mycket som jag gjort. Jag tror det är nyttigt för alla inblandade att vi nu skiftar roller.

Men först ska vi njuta av två veckors ledighet tillsammans. Vi siktar på att semestra på Öland eller Västkusten i några dagar. Knodden ska få sin tältpremiär och vi vår första semester som familj:D


Stilbyte
 Datum: 2011-07-12 Tid: 20:48:50 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer


Lite förändringar har gjorts i bloggen. [Tryck F5 om du inte ser]


Hur mycket jag än älskar och avgudar den underbara headern som KavataKajsa gjorde till mig i smyg [Tusen tack än en gång!] så kände jag att det var dags för något nytt. Rastlös norrlandsjänta som inte kan sitta still;) Mamma möblerar... Jag byter bloggdesign. Haha.

Nu syns även den underbara avbildningen på mig och knodden i profilbild som DagensSkapelse gjorde till mig.

Vad tycker ni? Lite luftigare, inte sant?:)Tävla om Brio Tågbana!
 Datum: 2011-07-12 Tid: 20:05:00 Kategori:Samarbeten & Tävlingar Direktlänk Kommentarer: [57] Kommentarer

Tävla med Anouk- En Rookiemammas Vardag om ett Brio bil- och tågset från www.e-leksaker.se!


E-leksaker.se är en webbshop på nätet som erbjuder ett väldigt generöst utbud av leksaker och barnvagnar och som med riktigt förmånliga priser siktar på att bli nordens ledande e-handel för leksaker.
Nu har ni chans att kamma hem ett komplett BRIO Bil- och persontågset till ett värde av 469 kr från deras webbshop!

Det enda du behöver göra för att delta är:
-Gilla E-leksaker på Facebook och lämna en kommentar under detta inlägg om att du är med! Glöm inte namn och mail;)
[Vill du tipsa om tävlingen får du jättegärna göra det, men det är inget krav]

Stort lycka till!
Tävlingen avslutas den 20/7.Knodden gick!
 Datum: 2011-07-12 Tid: 19:27:44 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [10] Kommentarer
Igårkväll knallade knodden mellan mig och karln som om hon inte gjort annat.
Förmodligen kände hon sig säker mellan våra armar, men jag blev så stolt så jag nästan sprack.


Och mallig var hon med;)


HÅLL UTKIK på bloggen inom det närmsta... Det dyker upp en riktigt fin tävling strax!Jag har ju glömt presentera er för min nya bästa vän;
 Datum: 2011-07-12 Tid: 12:45:00 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer

Tassimomaskinen har anlänt med buller och bång and im never drinking regular again.


Haha nej skämt och sido, det har vi inte råd med- men jag och karln älskar vår nye maskin som på typ 20 sekunder brygger en perfekt kopp Espresso/ Cappuchino/ Latte/ Choklad/ Thé. Underbart när jag går hemma om dagarna och aldrig dricker en kanna själv. Jag har ju fått möjligheten och testa maskinen via Buzzador, men den här stannar för gott.


Mamma var också imponerad och jag kan betydligt lättare övertyga vänner att kika inom på en kopp kaffe numer;) Haha.Vi Föräldrar söker nytt till Föräldrarådet
 Datum: 2011-07-12 Tid: 07:58:00 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
Tips:

Tidningen och sajten Vi Föräldrar söker nu nya föräldrar till sitt föräldraråd.
Som medlem får man möjlighet att testa barnprodukter gratis, svara på enkäter och ge råd till andra föräldrar.

Något du skulle vara intresserad av? Läs mer här.En ursäkt trillade in
 Datum: 2011-07-11 Tid: 07:30:26 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
En ursäkt trillade in. I samma veva som föregående inlägg skulle publiceras på tidsinställd funktion. Från samma IP-adress som lades från början. That was a first. [Går att läsas bland kommentarerna i "slutablogga-inlägget" för er som är intresserade]

Jag vet inte om detta är en uppriktig ursäkt från samma person, eller om det är någon satt sig på samma dator och vill leka lite, eller om denna person bara ville ha lite kul och röra om i grytan eller vad det nu rör sig om. Men anmälan är ändock gjord. Det gjorde jag redan igårkväll. Tycker inte man har rätt att kalla någon för dålig mor och gorilla hur jävla arg man än blir. Och vad man får ut av det kan man länge klura på...

Jag kan inte heller förstå hur man orkar sitta och läsa en blogg man egentligen inte tycker om eller stör sig på. Det måste ju finnas bättre saker att lägga sin energi på.

Anywho. Om det var en riktig ursäkt så fine. If not så spelar det heller ingen roll. Jag klarar mig fint utan denna människa även i fortsättningen. Lets move along...


---
 Datum: 2011-07-11 Tid: 07:00:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [7] Kommentarer
Nej. Självklart kommer jag inte sluta blogga på grund av en idiotkommentar. Blir bara så less. Kommentaren är nu anmäld i alla fall så skratta bäst som skrattar sist.

Om ni läsare anser att jag är en gorilla till mor som skiter i min dotter så hoppas jag innerligt att dörren slår er ordentligt i röven på vägen ut. I am a freekin fab mum. Det e för fan det enda jag är bra på.

Hade svinkul på festen. Och knodden hade svinkul hos gammelfarmor o -farfar. Med sig hem hade hon en ballong, en vindsnurra, lite solbränna, några steg rikare och det största leendet på läpparna jag någonsin skådat. Hon hade njutit till fullo på festival och i kohage. :) Hit kan vi med gott samvete lämna henne fler gånger.


Min partyoutfit och gladaste knodden när vi hämtade upp henne.I dont need this shit
 Datum: 2011-07-10 Tid: 18:21:54 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [27] Kommentarer

Var har jag ens skrivit om hans föräldrar idiot? Läs inlägget. Det var hans farföräldrar. Och som jag också skrev att jag trodde- så gick det hur bra som helst. Bättre än bra. Inte nånstans har jag heller skrivit om deras lämplighet eller kompetens. Men det e väl klart man oroar sig första gången! JUST DÄRFÖR att jag tänker på sitt barns behov.

Men tack.

Tack som fan retardo från Kristianstad. Jag ska nog ta reda på vem du är.

 

Nu slutar jag blogga.

Fest
 Datum: 2011-07-09 Tid: 10:49:40 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Ikväll ska jag och karln iväg och fira en vän som fyller 30. Jag sitter just nu och får håret fixat av fina Dennis, men nojjan infinner sig sakta men säkert.

Detta är första gången vi ska lämna bort knodden en hel natt till någon annan än min mor som haft henne en natt tidigare. Karlns farföräldrar har så glatt ställt upp, men jag oroar mig galet mycket. Förhoppningsvis och förmodligen kommer det gå bra -men tankar om mjölkallergi, sömnsvårigheter och ny miljö är ändock omöjliga att slå bort.

Nåväl. Tjing på er ute i sommarvärmen.


Herr & Fru Smulor!
 Datum: 2011-07-08 Tid: 22:22:43 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer


STORT STORT grattis till fina Jannika och hennes Tobias som nu blivit herr och fru! [Jannikassmulor som var med på mammagalan:)]

Äntligen börjar bilder dyka upp från deras stora dag på hennes blogg-
In och aaaw:a med er! ;)Walking baby
 Datum: 2011-07-08 Tid: 15:59:30 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
De senaste två dagarna har det hänt ofantligt mycket i knoddens stabilitet. Nu släpper hon taget allt oftare, står själv i tiosekundersintervaller och stapplar fram små söta steg titt som tätt.

Nu dröjer det inte länge innan mamma blir gråhårig av knoddtrill och blåmärken.
Heja heja!
10m o ca 2vMamma e lik sin mamma:)
 Datum: 2011-07-07 Tid: 18:47:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer

vi (MMS)

Mamma e lik sin mamma:)
Marknadsbarn
 Datum: 2011-07-06 Tid: 19:35:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Idag besökte jag och grannpojken Dennis grannbyn för att gå på marknad.
Det var alldeles för mycket folk och alldeles för varmt- men trevligt ändå.


Knodden fick en drakballong och en hulahulaklännig och lyckan var gjord.

Här ser ni även en bild på hur hon pratar i telefon med tvkontrollen;)Det börjas i tid;)
 Datum: 2011-07-06 Tid: 18:07:00 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Knodden har lärt sig "prata i telefon" nu. Hon lyfter handen eller närmsta tilltygge till örat och ropar "Haj haj!"

Haha Gullunge.Mjuk fiskdamm!
 Datum: 2011-07-06 Tid: 08:28:00 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Men oj vad bra jag var på att "komma tillbaka" då. Haha. Men sommarhalvåret är väl inte direkt bloggvärldens högsäsong. Både när det gäller skriverier och läsare.

Vi njuter av solen och leker som bäst. Igår kom äntligen sakerna från Barnvänligt [Madde kom o hämta! Jag har tappat ditt nr!] och knodden fick sin fiskdamm från Oskar&Ellen tidigt imorse.


Vilken lycka!


Detta blev en storslagen hit direkt. Jag tycker det är så svårt att köpa leksaker till knodden, men denna gick verkligen hem. Det sitter kardborre längst ut på spöna och de små fiskarna och stjöstjärnorna fastnar direkt man vill ha napp!
Jättekul grej för en billig peng. 215kr hos barnvanligt.nuFettokurvan pekar uppåt
 Datum: 2011-07-04 Tid: 18:23:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

+1.0 sedan förra veckan. Totalt -9.9kg/10v

Gaah igen. Ja som misstänkt har jag alltså gått upp i vikt... Men det är inget som varken förvånar eller berör särskilt mycket. Det kommer bakslag ibland. Och detta beror mycket på att jag mått dåligt. Jag äter när jag mår sämre och bryr mig inte om mig själv på samma sätt.

Men i takt med att jag mår bättre hoppas och tror jag också att inspirationen kommer tillbaka. Jag har ändå 5 veckor på mig att gå ner de där 2.1kg till jobbstart- och det kommer gå. Det är jag övertygad om.

Veckans middagstips: Stek upp styckade laxbitar, krydda och häll på lite purjo och grädde. Servera med bulgur och kokt broccoli.Tack
 Datum: 2011-07-04 Tid: 13:14:18 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

Återigen världens största tack till världens bästa läsare.

Ni respekterar, accepterar, stöttar och hejjar.
Jag är lyckligt lottad.

Now im back!Knodden i all sin prakt
 Datum: 2011-07-04 Tid: 10:43:00 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [6] Kommentarer
Dudurajreee! Dede titi pap Rajajajdudurrrrajraj!

Så låter det här hemma nu. Hon har börjat babbla sitt eget hittepåspråk och gestikulerar och visar allt hon menar så jäkla gulligt så man dör.


Jag har lyckats få ett sådant här tillfälle på film och har lagt ut det på min priviata blogg. [Hittas här]

Jag har nu även ändrat inlogg och lösen:
Inloggningen är numera mitt för- och första efternamn och lösenordet min dotters riktiga namn och efternamn. [Med stor första bokstav och mellanrum mellan namnen]

Detta är för att släktingar och vänner [speciellt de som bor långt bort] ska ha möjlighet att följa hennes utveckling på ett mer "ordentligt" plan utan pixlade ögon. Och för att jag ska vara säker på att bara de jag känner på riktigt når bilderna. Så varsågod alla som vet vad vi heter!:)

Jag kommer alltså inte dela ut lösen till er som inte "känner" mig på riktigt och hoppas att detta är något som respekteras. Självklart fortsätter denna bloggen som vanligt- Jag vill bara underlätta för våra kära litegrann:)Bilder hos andra
 Datum: 2011-07-03 Tid: 16:57:15 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
På grund of my lack of blogginspo och kamera har här ekat tomt ett tag.

Bilder på vad vi gjort finns dock ändå att ses lite här och var i bloggvärlden.

Sandra bjussar på bilder från kaffepladder.
Malin från vår Rookiemammadate
och Lisa från lite knoddbus.

Enjoy så länge.

Btw så känner jag mig bättre och bättre, så jag bör snart vara back on track här.
Tjing!Att kämpa
 Datum: 2011-07-03 Tid: 09:27:00 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [8] Kommentarer
Skillnaden mellan att möta motgång som förälder och som ensam är stor. Gigantisk faktiskt.

Det finns inte längre möjlighet att dra för persiennerna, krypa ihop till fosterställning och stänga ute omvärlden i dygn. Det finns inte längre möjlighet att supa bort en månad, snitta hud eller fly fältet. Det går liksom bara inte längre.

Jag är förälder nu. Jag har ett ansvar. För någon annan än bara mig själv. Och det innebär att man måste kämpa. Kämpa för att faktiskt lämna sängen på morgonen, kämpa för att dra på smilbanden, ta sig ut. Kämpa i vardagen och kämpa i förhållandet. Knakar det i fogarna i förhållandet- då får man kämpa och satsa genom att försöka hitta par-tid och få komma bort och prata, umgås och rätta till.

Skillnaden mellan att möta motgång som förälder och som ensam är stor.
Jag lär varje dag. Mer om mig själv än jag faktiskt trodde var möjligt.


Igårkväll tog vi oss tid till varandra. Tack till mamma som ställde upp med knodden.Off to datenight
 Datum: 2011-07-02 Tid: 19:16:04 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

20110702301 (MMS)

Off to datenight
Idag var en bra dag
 Datum: 2011-07-01 Tid: 18:34:13 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

All thanks to this raring ♥
Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin