Bloggminglet 2012
Datum: 2012-04-29 Tid: 21:26:40 Kategori:Fest & Events Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Anouk åkte ju som bekant redan upp på Fredagen för att festa med finaste Jonna. Jag kommer cencurera den kvällen för kritiska mammaöron, men kan bara säga att det blev en lång och galen afton. Haha

På Lördagsmorgon efter x-timmars sömn (som såklart låg fördelat under den bokade tiden hos Stockholmstylisterna. hhhrrrm) fick jag packa mig samman för att bege mig till Rica Talk Hotel där hela faderullan skulle hålla plats.

Jag gick in med rätt låga förväntningar om jag ska vara ärlig, och det var nog lika bra-för då slapp jag bli besviken som så många andra gäster tyvärr blev. Efter mammabloggalan förra året förväntade jag mig inte så mycket mer vid detta tillfälle.

Jag hade väldigt väldigt trevligt och har lärt känna många fina människor men själva eventet brast i sin utformning på rätt många ställen, så jag är glad att jag inte betalt för min biljett. Jag saknade arrangörerna. Var var ni och varför hälsade ni inte oss välkomna? Jag saknade lärakännavarandetöntlekar som faktiskt behövs under såna här tillställningar. Och jag saknade överraskningen som var utlovat på rummet. I övrigt; helt okej mat, väldigt maxad goodiebag och som sagt; många många fina människor.

Nedan följer bilder helt utan inbördes ordning eller ranson;

Anouks kvällsoutfit.


Goodiebagen. Och lite starstruckfeeling; Fick äran att talas vid med både SPIDERCHICK och Mirka [elvabarnsmamman] en hel del. Väldigt goa människor.


Bordskamrater.


Cecce & min rumskamrat Niehoff som båda två var riktigt trevliga och amitiösa människor.


Under mässan fanns Ann Söderlund på plats och bjöd på humor och intervjuade Hannah Graaf. Hannah krossade alla fördomar jag inte visste jag hade och visade sig vara hur go och jordnära som helst. Och snygg såklart. [But that goes without saying]


Detta var dock höjdpunkten; att få landa och sova ut i en hotellsäng. Jag nöjde mig med ett glas vin till maten och kraschade vid elvasnåret. ;)

btw; Alla bilder som inte är av kass iphone-kvalitet belongs to Niehoff. Tack för lånet;)

Overall så är jag nöjd. Jag är en goodiebag & en meandiklänning (som jag vann!), en god natts sömn och många vänner rikare. Så jag tackar för mig Stockholm. På återseende!

5 Kommentarer
spiderchick

Haha men guu sicken snygg bild på mig ;-)Ja jag saknade också överraskningen, vad hände med den? Men annars var det supertrevligt. Kul att träffa dig och kul att du hade trevligt!! kram

2012-04-29 l 21:58:24
Blogg/hemsida: http://spiderchick.nu
EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag satt snett emot Eva vid middagen och funderade på vem du var, ville inte vara fräck och fråga. Hade väldigt trevligt på minglet.Ha det!

2012-04-29 l 23:03:36
Blogg/hemsida: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Petra

Nä vadå kraschade vid elva? Gjorde du? Fick för mig du var med längre!41/2 timmars tågresa så jag hade tid på mig att hitta dig:)

2012-04-29 l 23:06:46
Blogg/hemsida: http://petratvillingmamma.blogg.se/
petra- mamma till tvillingar

och den där överraskningen var vattenflaskan och det där andra grejset som stod bredvid! hmm..

2012-04-30 l 19:47:10
Blogg/hemsida: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Ewa (mamma till 6 döttrar)

hahaha äntligen :) Guuuud vilken tur att du hittade mig :) Nu har jag lagt till dig i Bloglovin :)Stor kram och tack för en underbar helg :)

2012-05-03 l 17:55:18
Blogg/hemsida: http://tjejmorsan.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin