PINO
Datum: 2012-04-30 Tid: 21:09:21 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Vad är det här för en filur och varför har jag inte hört talas om Pino och vänner innan?

I goodiebagen fanns Pino i form av ett mjukdjur och en dvd. Efter snabb överblick såg jag direkt att detta borde vara något i knoddens smak och köpte därför ytterligare en bok och en dvd på mässan. Tur var väl det- för knodden älskar Pino! Jag har aldrig fått henne att titta på nånting på TV innan, men det här var så klockrent dels åldersmässigt och dels i de ämnen de väljer att ta upp (dagis, nattning, handla osv) att hon satt klistrad.

Jättekul att man dessutom kan återkoppla figuren på film till både bok och nalle. Fyra tummar upp från Anouk och knodden! [Enda anledningen till att Pino inte får klockrent betyg är för att jag tycker dessa böcker hade varit ett utmärkt tillfälle att bruka ordet hen och skippa blåtröjapojke och rosakjolflicka som pussas. Det behööver ju inte alltid se ut så;)]


pino.se

2 Kommentarer
Matilda

Min lille skrutt älskar Pino med och har gjort länge. Vi lånar alltid minst en ny pino bok varje gång vi är på bibblan och har ett par stycken själva. Men jag tycker med att en så pass modern och ändå medveten bok borde kunna använda andra färgglatt än just blått och rosa och dessutom inte döpa en bok till Pino på dagis utan FÖRSKOLA som det faktiskt heter. När de nu verkar finnas en pedagogisk tanke bakom det hela (även om man kan diskutera hur bra den tanken är..)

2012-04-30 l 23:54:09
Blogg/hemsida: http://whatabouttheroses.blogspot.com
Anna

Fast du får ju tänka på att Pino funnits i rätt många år, innan Hen ens var "uppfunnet" typ ;)

Vi körde Pinos dagbok med killen jag var assistent åt och det är ju drygt 6års sen och redan då fanns det määääängder av Pino saker :)

Ska rota fram min Pino skiva som jag fått i nån goodiebag o se om jag kan slita Milo från Emil ;)

2012-05-01 l 11:51:16
Blogg/hemsida: http://uffelina.wordpress.comNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin