Varför blir jag så jäkla existentiell emotionell så fort jag stöter på motgångar?
Datum: 2012-04-25 Tid: 15:10:00 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
Nu är det snart dags för de inplanerade löploppen jag fått för mig att genomföra. Alldeles snart. För snart. Helt plötsligt är det liksom redan nu på Tisdag som jag och Micke drar till Växjö.

Och så drabbas jag av akut jagkanintejagvillinteheltomöjligtattjagskulleklaradettavadharjaggettmiginpå-ångest. Och med den kommer vadgörjaghärvadskajaggöramedmittlivjagklararingenting-andan. Precis det som inte behövs inför en sån här sak. Men som så lägligt alltid alltid kommer.

Under gårdagskvällen satt jag inbäddad i just sådana tankar och trots otaliga pepprop från vänner kunde inget få mig att ändra åsikt. Jag sög. Jag klarade ingenting. Det är pinsamt. Osv osv.

Men så idag förvånar jag mig själv. Jag gör något tvärtemot vad gamla BorderlineDiana hade gjort för 7 år sedan; Istället för att ge upp och skita i alltihopa så går jag in och ändrar distans från 4,5 till 10 km!? Haha. Detta med tanken att om jag nu ändå ska åka upp dit och kanske misslyckas så kan jag lika gärna misslyckas på en mil istället för en halv. Detta skulle kännas bättre. Om det desstuom visar sig att jag faktiskt lyckas så kan jag inte föreställa mig vilken känsla det kommer inbringa.

Oavsett så är jag stolt över min handling idag. Något som kanske verkar som whatever i mångas ögon är en ganska stor bedrift för mig. Och en insikt som är nyttig. Att jag faktiskt kan styra över mitt öde.

3 Kommentarer
Frida

Haha, det är rätt! Förstå mig rätt nu, jag VET att man inte kan tänka sig frisk, men jag tror verkligen att man kan tänka sig lite bättre många gånger. Eller iaf inte låta sig själv snöa in totalt på det negativa utan, som du, utmana sig själv till att göra något roligt istället.

Det blev kanske lite snurrigt nu, men jag hoppas hursomhelst att du mår bättre snart och att du kickar ass i Växjö :)

2012-04-25 l 16:05:22
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
Kajsa

Hejja dig! Klart du ska springa milen. Älskar såna lopp. Stämningen runt banan, bland de som springer och känslan när man kommer i mål. Gå om du behöver, men i mål kommer du. Och stolt ska du va! :)

2012-04-25 l 17:58:51
Blogg/hemsida: http://www.artbykajsa.se
Malin

Fasen vad du är duktig! :) Jag hejjar på dig ska du veta!

2012-04-25 l 21:23:15
Blogg/hemsida: http://mammalijn.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin