Löslugg on the way
Datum: 2012-02-09 Tid: 15:05:00 Kategori:Mammans kläder och prylar Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Jag har länge varit sugen på att klippa lugg. Men efter de senaste månadernas konstanta håravfall insér jag att jag inte skulle ha mycket hår kvar om jag klippte en så tjock lugg som jag önskar.
Så: alternativet stavas löslugg och hinns på nelly... Så sjukt fiffigt. Men 400 kr har känts lite väl mäktigt för så lite hår.


Efter helgens Lorren-crush kunde jag dock inte motstå. Det är ju så sjukt snyggt! Hittade samma sak på amazon.com till halva priset och hoppas nu bara att färgen ska funka;)


2 Kommentarer
Medelia

Jag undrade just när det här inlägget skulle dyka upp igen ;)Löslugg lät väldigt innovativt, men jag undrar hur lätt det är att matcha med sin egen hårfärg. Du får lägga upp kort på det hela när du fått hem den! :)

2012-02-09 l 16:44:39
Blogg/hemsida: http://medelia.se
Jossie

Haha! Det där har jag aldrig sett förut. Det känns som att det kan va svårt att få det att se äkta ut? Det ska bli kul att få se om du väljer att blogga om det!

2012-02-09 l 18:15:56
Blogg/hemsida: http://jsantinelli.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin