Jul och nyår i norr och syd
Datum: 2012-01-02 Tid: 14:20:56 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
På självaste julafton mös vi hos min fammo till systertomte och massor av paket.


Vi åkte till sexkanten med skotern i stugan och åt Souvas [älgkebab] och skrev i gästboken:)


Återigen dags att åka hem. Knodden skötte sig exemplariskt även denna vägen. Här på arlanda i väntan på ankommande flyg.


Väl hemma svirade vi bara ur våra resekläder för att sedan duka upp till ytterligare en jul med mamma och syster. Vi kombinerade nyår/jul och åt älgfilé och chokladmousse.


Och sist men inte minst var det dags för nyårsafton i goda vänners lag.
De bjöd på kalkon och vi tog med ytterligare lite älg för att fira in det nya året:) Knodden sov som en stock till raketernas oljud och vid halv ett begav vi oss åter hem.

[+ igår firade vi ytterligare jul hos Svärisarna. Nu får det vara färdigjulat och ätit, känner jag. Ska städa undan pyntet i veckan också. Julklappsbilder coming up!]


3 Kommentarer
Zilla

Tack! va gullig du är....ni verkar ha haft en riktigt mysig jul,kan tänka mig att det är lite mer juligt och speciellt att fira jul med en knodd! :)

2012-01-02 l 15:24:20
Blogg/hemsida: http://vivaladivah.webblogg.se/
Medelia

Vad mysigt ni verkar ha haft det! Men guh vad mycket firande, förstår att du är lite less på julmat och sådant nu..det kan bli lite för mycket av det goda på kort tid också.Vad duktig lillan var som skötte sig så fint under resan hem, riktigt imponerad är jag!

2012-01-03 l 10:20:13
Blogg/hemsida: http://medelia.se
Lottaplott

Ser underbart ut med massor av mys med släkt och vänner!Boken som knodden har på flygplatsen, är det en sån med "klistermärken" utan klister?

Var är den isf köpt?

Har en längre flygresa framför oss senare i år och behöver aktivering till M :-)/Lotta

2012-01-04 l 19:53:13
Blogg/hemsida: http://lottaplott.blogspot.comNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin