Fredagsbestyr
Datum: 2012-05-18 Tid: 09:19:24 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Hey ma people!

Att få mysa med knodden var det bästa och det gav mig mer energi att klara resten av veckan. Det är så sjukt hur mycket som händer bara på några dagar ifrån varandra. Hon utvecklas så galet mycket hela tiden och stoltheten tar liksom inte slut.

Klämdag but still at work. Trevlig helg på er!!!


3 Kommentarer
sofia-mamma till Vilja och Tintin

Visst är det sjukt (kul) ! Samma här,även fast jag träffar Vilja varje dag så märker jag hur mkt som händer. Herregud! :)

2012-05-18 l 13:21:22
Blogg/hemsida: http://www.fran3till4.blogspot.com
♥ Sojkas framtid ♥

Hej Anouk! :) Vad kul att du tittade in i min blogg och tack för din kommentar! :)Japp byxorna är från Blingo. Jag älskar Blingo! :)

Tröjan /bodyn är av märket Snoozy och den fick jag i present så vet inte vart man köper det märket men http://www.smafronbarnklader.se/4_snoozy har tydligen den!KRAM! :)

2012-05-20 l 09:02:22
Blogg/hemsida: http://www.sojkasframtid.se
Kajsa

Sv: Tack :) Det var nog på fejjan jag skrev. Men det gick ju minst lika bra att svara via bloggen. Vågade mig på att joina Göteborgsvarvet-gruppen nu också när jag klarat femman, haha.Hoppas helgen blev bra. Såg du tipset om barnvagnslöpningen, förresten?

2012-05-21 l 07:53:09
Blogg/hemsida: http://www.artbykajsa.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin