Humlestafetten
Datum: 2012-05-07 Tid: 09:57:00 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer


Team Memira


Micke spurtade in en utomordentlig tid på sin konstanta uppförsbacke. Liksom resten av laget...


Ja vad ska jag säga? ...förutom jag. Bilderna talar för sig själv. Det gick så jäkla dåligt. tycker jag. Jag var helt knäckt och att jag inte slog min tid tog mig mycket mycket hårdare än jag nånsin kunnat drömma om.


Det här med att springa stafett var inte min grej. Att ha sju människors resultat så beroende av min insats blev för mycket för mig och det knäckte mig psykiskt efter halva sträckan.

Efter lite håll och fel klädsel såg jag mig besegrad och sprang in 5,3 på 31:20. Egentligen ingen superdålig tid alls. Men bara för att de andra medlemmarna slog sin uppskattade tid så mycket och jag plussade på min kände jag hur de andras besvikelse växte. [HELT inbilskt. jag vet! men hej Borderline liksom] Jag gick hem.

Nya tag. bara vanliga lopp framöver. Löpningen tänker jag inte ge upp. Men jag tänker låta det vara min grej. Min individuella träning. Så lagom till Startskottet i Kristianstad den 6:e nästa månad e jag på banan igen och ska försöka slå min Växjötid. Så det så. :P


2 Kommentarer
oprofessionell

Ja, det är galet. Antingen lever de i värsta lyxen med barn som aldrig får humörbryt eller spring i benen, eller så ljuger de.Och tack förd en fina länkningen!Jag är imponerad av att du vågade ställa upp i stefetten, även om du inte blev helnöjd med resultatet. Själv är jag världens indivudualist när det kommer till träning och tävling. Lagsport och sånt är inte min grej. Trots att jag spelade fotboll mellan 8 och 21...Älskar också att bara ha mig själv att tänka på när det kommer till träning :)

2012-05-07 l 12:49:18
Blogg/hemsida: http://forossoprofessionella.blogg.se/
Linda - Var dig själv, det finns redan så många andra.

Såg först nu att du kommenterat. Jodå, det går väl sådär, vissa dagar är bättre än andra. Bloggen är lite vilande, mest för att jag inte vill utelämna för mkt om mig själv, jag är ju inte hemlig och inte någon av dom jag skriver om heller.

Lyssnar på Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst och grinar igenkännande till en himla massa saker. Lite instabil, javisst, men det måste ju funka ändå.

2012-05-07 l 14:50:59
Blogg/hemsida: http://cookiedragon.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin