Ja men nu så
Datum: 2012-05-03 Tid: 15:11:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

"Sluta ta allt så hårt, man behöver väl inte attackera för minsta lilla kritik. Du missförstod nog, det var inte så jag menade, du har för det första uppdaterat oftare, du har tipsat mer, skriver ner både tankar och funderingar kring mammslivet. Har inget med ditt ex att göra så tagga ner...du skrev ju ändå aldrig om honom så. Har full förståelse att det skett många förändringar i ditt liv men det var bara en tanke och känsla jag hade och jag har precis lika mycket rätt att dela med mig av den som du har att skriva just vad du vill i din blogg, så länge jag inte skriver ngt stötande. Ta hand om er./k"


Jag tar det inte hårt. Inte ens i närheten. Jag har lärt mig att skaka av tråkiga kommentarer. [De godkänner jag inte ens] Men det här var ju inte ens en tråkig kommentar utan faktiskt en bra synpunkt- OM du hade kunnat lämna ditt namn eller mail så att jag hade haft chans att svara. Annars blir det ganska svårt. Nu skrev jag en liten notis om det i ett inlägg och fick svar med desto mer konstruktiv kritik. Vilket är lättare att ta till sig.

Jag håller med dig. Och det här är något jag tänkt på själv. Att jag uppdaterar mindre idag än förr är dels ett medvetet val och dels ett resultat av att tid inte finns;

Ju äldre knodden blir desto mindre av hennes personlighet vill jag yttra. För ju äldre hon blir desto mer en person blir hon. Och jag tycker som sagt inte det är mitt beslut att ta om hon skall ligga ute med hull och hår på min blogg. Jag tyckte mig ha hittat en bra lösning fram tills hon var ungefär ett år gammal, men nu filar jag på ett nytt sätt att lyckas berätta om henne utan att avslöja henne, om ni förstår vad jag menar? En balansgång som är hårfin...

Att mammafunderingarna blir färre är ett direkt resultat av att tiden går och jag faktiskt blir stärkt i min mammaroll. Som gravid och Rookiemamma var ju funderingarna och frågorna miljontals. Men ju mer jag kommer in i rollen och hittar min egen plats faller det sig ganska naturligt att även frågorna blir färre.

Tips är något jag däremot ska bli bättre på igen! Jag visste faktiskt inte att det var så pass uppskattat som det faktiskt verkar vara. Det är fler som efterlyst just mina tips, så självklart! Jag fnular redan på en lista;)

Ytterligare en sak jag vet med mig ha blivit sämre på är att blogga om min vardag. Något jag alltid försökt undvika att enbart skriva om, men ibland behövs det... Anledningen till detta är dock så enkelt som att jag inte hittar min kamerajävel. Haha. [frustrerad.nu]

Så TACK för din åsikt. Jag älskar att få gehör. Men ni som går i samma tankar: Lämna gärna ett namn så jag har chans att svara;)

0 KommentarerNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin