När tangenterna inte lockar
Datum: 2012-05-25 Tid: 12:50:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] KommentarerNu vet jag inte hur många inlägg jag påbörjat och skriva för att sedan bara spara i utkast och misstänka att de aldrig kommer se bloggdagsljus någonsin.

Det är som det är. Men jag njuter av knoddens sällskap och i helgen tror jag nog bestämt att vi ska ut och inviga sommaren genom att tälta nånstans. :) Vi hörs när vi hörs ma people!


2 Kommentarer
Mikaela

Ja, visst låter det bra? Känns som bättre prioriteringar med de medel som finns om man jämför med kommunen. Sen tillämpar dom maxtaxa så konstnaden är det ju ingen skillnad på, känns dumt att inte testa :) Det värsta som kan hända är ju precis som du säger.. att det praktiska går åt pipsvängen, men jag tror (känner ju ungen min;) att det kommer gå jättebra. Hon var så nyfiken på allt när vi var där och som tvååring är hon fortfarande rätt så lättanpassad.Är du nöjd med knoddens (vill så gärna skriva hennes riktiga fina namn;) dagis?Så imponerande att du tältar med barn! Jag är nog för bekväm av mig för att göra det :( Kan sakna tältning lite men det är nog mest den där bitterljuva värmeslags/gemenskapskänslan man har på festival jag tänker på, haha..

2012-05-25 l 18:01:34
Blogg/hemsida: http://pickadoll.org
Kajsa

Äsch, skriv du när du känner att det är läge. Tycker det låter alldeles strålande att njuta av knodden och solen istället. Blogginspirationen kommer tillbaka rätt vad det är ändå. Hoppas du får en jättefin helg!

2012-05-26 l 08:46:44
Blogg/hemsida: http://www.artbykajsa.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin