Sunday bloody Sunday
Datum: 2012-05-13 Tid: 17:24:08 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Barnet är lämnat hos sin far yet again och kvar är här jag. Men jag måste faktiskt säga... att det blir lättare. Inte för varje gång, utan jag skulle vilja påstå att det beror på andra saker.

Har vi haft en bra vecka så känns "överlämningen" så himla mycket bättre. Mammasamvetet är ni säkert många som vet hur det fungerar. Om man dessutom lägger till lite Bps-problematik så kan ni ana hur påverkad jag blir om jag känner att jag inte gjort mitt yttersta under veckan som gått. Jag gräver ner mig totalt med misslyckadmammastämpeln och blundar hårt tills det åter blir min chans att få återbevisa mig.

Så är det ju inte förståss. Men ni kan ju tänka er en vanlig dag för er där det inte riktigt gått som det var tänkt. Trotsen på ICA, brottningen vid tadborstningen och skriket vid läggdags. Sådana dagar existerar ju faktiskt. Men så får man vanligtvis en morgondag att göra allting bra igen. Tänk er då att den här dagen infaller dagen före lämning. Det känns fruktansvärt att lämna bort henne vid sådana tillfällen. Och det är detta jag har insett är den svåraste biten.

Nu har vi dock haft en underbar vecka. In fact en av de bästa sedan separationen och då känns det bra. Då kan jag koppla av på ett annat sätt när jag inte har henne. Se till att få saker gjorda och peppa mig inför nästa veckas ankomst.


Kärlek.

1 Kommentarer
S

Gud vad jag känner igen mig i det där... så skönt att få ord på't och höra samma saker från någon annan. jag älskar din blogg och uppskattar dina inlägg om separationen extra mycket. så fint att ni haft en underbar vecka och även om det känns som man inte gjort sitt "yttersta" ibland så tror jag du och alla andra mammor gör det bästa av de förutsättningar man har och de kan ju skifta ganska fort, det räcker gott och väl <3

2012-05-22 l 22:43:54Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin