Tisdagsbabbel
Datum: 2012-05-15 Tid: 15:06:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Jag kommer fortsätta såklart. Jag har redan tagit bort, provat blogga privat, låst, börjat om och hittat tillbaka. Jag vet att jag har ett behov av att få ventilera mig och få respons.
Och jag minns hur mycket jag saknade er mina fina läsare när jag höll mig undan förra hösten. Så kvar blir jag ett tag. Möjligt dock att jag blir lite mer restriktiv i mitt bloggande. Vi får helt enkelt se:)

Jag jobbar kväll denna veckan. Och den lilla fritid jag har på kvällen spenderar jag svärandes i löpspåret. Allt för att sysselsätta mig. Haha. Det går inte så braa med springet nu. :( Jag förbarmar mig. jag kommer 3 km och sen är det tvärstopp. Antingen av håll/kramp. Blää.

Och jag som har satt upp Göteborgsvarvet som mål till nästa år. Schhh! Säg inget till nån;)

Jag har påbörjat en Detoxkur idag. Det är MethoDraine som skall stå för min dryck de närmsta 20 dagarna och jag ingår med skepsis. Men jag fick den i Gooidebageen på minglet, så visst är det värt att testa i alla fall. :)
MethodDraine DETOX skall enligt bodystore: "rena kroppen med hjälp av 10 aktiva örter. Antioxidanterna i gröntte ger kroppen ett skydd mot fria radikaler"

Skeptisk som sagt:P


 Men gud det ser ut som jag är gråhårig!!! Det äär jag inte. haha


2 Kommentarer
micke

ups and downs i löpningen. håll ut det kommer bättra sig. det är inte alla dagar man kan vara på topp.

2012-05-15 l 16:10:43
Blogg/hemsida: http://www.swedenrock.se
JohannaB

Grym design! ;D

2012-05-16 l 16:36:23
Blogg/hemsida: http://johannaberndtsson.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin