Merci
 Datum: 2009-07-27 Tid: 11:26:04 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Hemma:D


Straaxx ska ni få höra allt. hihi


Haha
 Datum: 2009-07-16 Tid: 23:50:41 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Förlåt för att jag inte uppdaterat. Skall lägga in bilder och text. Lovar.

Men nu sticker vi på semester. Ner i Europa. Börjar vår resa imorgon och bär av till Malmö-Tyskland-Nederländerna. Första stoppet:D Sedan vidare längs Franska västkusten för att sedan avsluta i Paris innan hemfärd:)

Sista minuten planeringar då det inte fanns några sistaminuten-resor. Haha.

Håll ut. See ya soon. (ca 1,5 v.)


Au Revoir mon ami's!


Hemma:D
 Datum: 2009-07-14 Tid: 21:14:57 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Och välbehållen. Med råge.
Haft en underbar vecka uppe i norr med mygg,broms, familj och kyla. Haha.

Bilder och update kommer. (säkert imorrn. hihi)-Snart drar vi på semester. Skall smida planer ikväll för vad det blir:D Kanske bila till Frankrike?:)


Såpa
 Datum: 2009-07-08 Tid: 18:41:44 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Lagt mig i soffan efter tre timmar på åkgräsklipparn:) varit upp t fammo och ätit köttsoppa med klimp. Underbart gott. :) Det är en fruktansvärd massa drama hemma i skåne. Även om jag har mina åsikter och känner för vissa så känns det rätt skönt att inte vara på plats just nu. Försöker stödja via telefon det jag kan och hoppas det hjälper.:-S men är ändå glad att Skippa höra all skitsnack omkring, som ändå råder i en liten by. Älskar dig mamma. Kram


Framme:D
 Datum: 2009-07-07 Tid: 00:18:45 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
...efter många om och men landade jag tillslut.

Flyg Kristianstad-Stockholm: piece of cake.

Men flyget från Stockholm-Luleå: jobbig.
Hamnade såklart i mitten av ett tre-säte med en georgeus brud till höger om mig och en ung kille till vänster. Eftersom jag sovit ca 3 timmar natten till idag var jag dödstrött och kunde knappt hålla ögonen öppna. Huvudet landar bakåt och jag somnar instantly. Vaknar efter x-antal minuter av att jag själv snarkar (!!!!)
Hahaha... Huvudet stiger i ett ryck, jag tittar mig panikartat omkring och torkar bort eventuellt dreggelmys från mungipan. *Åh-nej-vad-pinsamt-jag-tror-jag-dör-och-jag-som-inte-ens-snarkar-i-vanliga-fall!* Lika bra att somna om. Jag kan ju inte sitta här i en timme och skämmas ögonen ur mig. Somnar om och försöker verkligen (så mycket som man nu kan, när man sover) att inte snarka. -Istället vaknar jag, vad som känns som, en gång var femte sekund av att jag rycker tillbaka med huvudet då det fallit huvudstupa (<-haha) framåt. Dessutom vet jag hur jävla invalid man ser ut när man somnar sittandes.
Jag säger bara en sak: Sexigt.


Buss Luleå-Gälivare: Jobbigast
Står i en alldeles för lång kö till en alldeles för liten buss. Anar det värsta. Betalar överpris för att sedan sätta mig till ro och hoppas till tusen att jag får sitta själv. Näää. Sällskap. Däremot hade jag tur att det var av en trevlig kvinna och inte en svettande gubbe. Men vad hjälper det när de klibbiga gubbarna finns överallt omkring mig? Stinker av svett varvat med fisar. Andra människors äckliga äggmökar. Huuuua.
Dessutom renoveras vägen på en sträcka av ca 5 mil. Och med tanke på att bussen kör i 60 km/h innebär det att man får sitta ihopklämd och skakas i ca en timme.

-Men så tillslut börjar vi närma oss. Efter 14 timmar på resande fot börjar jag le igen. Tillslut känner jag såväl igen skogarna kring Mäntis, Hakkas, Aitik, Nunnisparken och se där: Dundret. Och "Välkommen till Gällivare-skylten" 
     När bussen stannar på min slutdestination, är jag well shaken-not sturbed men blir väl mottagen med öppna armar och kött och potatis. :D
Precis som det skall vara... <3


På resande fot med tusen tankar
 Datum: 2009-07-06 Tid: 08:39:19 Kategori:Norrbotten i mitt hjärta Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Hej igen och återigen förlåt för att jag är dålig på att uppdatera.
Men ni veet. Det e ju sommar och varit kanonväder. Då vill man ju inte gärna sitta vid dumburk nr 2:P Dessutom har nätet strulat hemma, så inte så mycket att göra.


Just nu sitter jag på mitt älskade Arlanda igen. Det är verkligen av skräckblandad förtjusning man lullar på här i väntan på nästa plan. But i kind of like it:) Roligt och snobbigt folk om vartannat.
Jag är 1/3 framme mot Gällivare och ma pere et sa famille. Eller alla möjliga familjer är det faktiskt nu för tiden. 3 st för att vara exakt. Men ser riktigt fram emot att få träffa lilla Lowe igen och Ella som jag aldrig sett utanför magen:) och systrarna grus a.k.a Agnes och Frida som i mina ögon växer upp alldeles för fort:P Johanna och Ante, Maggie, Fammo och så klart lilla pappsen. Honom har jag saknat på sistone minsann. (Ingen glömd? hmmmm)

Är ändå ett halvår sedan jag var uppe sist. Mkt hinner hända.
-Jag har hunnit "flytta" till Spanien och tillbaka. Bott i tre st lägenheter, jag och Björn har gått i vågor men hunnit besluta oss för att inte sticka ut och resa utan börja kika på hus istället, jag har hunnit bli brun som en pepparkaka och tjockare av ngt liknande. haha.

men ska bli sköönt o komma upp till skogarna och bara va'.

Kram på er och hoppas ni har en fin sommar än så länge:DDiana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin