Billibutt.
Datum: 2009-03-08 Tid: 15:43:02 Kategori: Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

Har legat pá stranden i tvá timmar idag. Tillslut blev varmen för olidlig sá jag gick upp och käkade istället. Nágot som ocksá är underligt här är att värmen blir nästan värre pá eftermiddagarna. Framát femtiden är det värst tycker jag.

Ursäkta svordomen; men fy faaan vad skönt det ska bli o komma hem! Kan knappt vänta. XD

Dock: Dagens minus gár till "flygstolen.se". Jag gick in för att boka min hemresebiljett och när bekräftelsen var väntad stár det "Bokningen misslyckades". I Panik om att pengarna skulle vara försvunna gár jag in pá min internetbank och mycket riktigt har de ändá dragit 1500 spänn! Jävla tjorv det skall vara jämt!
Samma sak ràkade ut för Jesper när han skulle boka, men för honom var det värre. Han testade igen och igen. Efter 8 test har de dragit 12´000 frán honom! Han började fá tillbaka pengarna precis innan han stack och det löste sig med en resa iaf.
Kundtjänsten har bara öppet vard 9-15 med sá Björn skall ringa imorgon. Jag är ändá relativt lugn dá jag intalar mig att det löser sig även för mig, Men att det skall behöva vara sáhär e ju absurt.


0 KommentarerNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin