Hälsa och stl M
Datum: 2009-03-20 Tid: 14:56:06 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
Efter att ha sett två avsnitt av Oprahs inledning til Ett hälsosammare 2009 känner jag att min motivation bara blir starkare och starkare. Varför inte använda min rastlöshet till att komma i form och må lite bättre helt enkelt?

Jag fortsätter med mina dagliga entimmespromenader och det är lätt att hålla humöret uppe då värdet inte direkt svikit. Solen skiner och man vill bara ututut. :) Maten funkar också bättre. Skräpmaten ligger orörd kvar på grillen och sanningen är ju den att det faktiskt är mycket roligare att laga lite bättre mat. Mkt färger och fräscha smaker.

det känns bättre.
Mitt mål är att komma i mina skinnyjeans igen. (Ett par fruktansvärt snygga Lee som bara användes en månad innan jag tappade fokuset. haha. Illa) och att få tillbaka orken.
Och eftersom jag sade upp gymkortet innan jag stack till Spanien och vägrar betala det dyrare pris jag nu skulle få göra, har jag tänkt investera i ett par enkla gummiband som lätt kan ersätta ett helt gym. :PJoinar ni mig i min kamp om ett smalare midjemått och en piggare själ?:D


Men en fråga: Jag behöver tips på en riktigt bra hudvårdsserie som fixar min fruktansvärda problemhy.
Hört talas om Ddf ,men hittar bara återförsäljare för produkterna i Stockholm? Tror jag får ta en tripp in till en hudvårdsklinik, köra en djuprengöring och därefter köpa det de råder mig.

idag fick jag förresten de väntade papprena från Högskolan. Nu kan jag äntligen överklaga mitt beslut till A-kassan och se fram emot ännu en omgång av 13 veckors handlingstid. Yippie!

4 Kommentarer
Anna

Klart jag joinar!

Tips: Mary Kay! Jag är själv konsult där så du kan få rabatt hos mig ;) Kram

2009-03-20 l 15:44:18
Blogg/hemsida: http://laminerva.blogg.se/
Anna

du kan ju kolla här sålänge, www.marykay.com. kram igen =)

2009-03-20 l 15:45:31
Blogg/hemsida: http://laminerva.blogg.se/
Anna

jämfört med andra högkvalitetsprodukter så ligger mary kay i medelprisklass ungefär :) använder du nått för tillfället? vi kan ju ses nån dag så kan du få katalog och prislista, och så kan vi prata om vilka produkter som kan passa dig i så fall? och så kan du få prova av de produkter som jag har hemma om du vill =)

2009-03-20 l 17:05:32
Blogg/hemsida: http://laminerva.blogg.se/
kitte

hör me lisa hon har koll på hudvård kram

2009-03-21 l 00:48:57Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin