Som en gummiboll kommer jag tillbaks i form
Datum: 2009-03-25 Tid: 21:41:56 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Idag har jag tränat aerobic. IHoho. nte på något gym utan med ett undanflyttat soffbord och bra musik gick det lika bra hemma i vardagsrummet. Konditionen är inte vad den varit, men det var riktigt skönt. Hopp och skutt i 40 min för att sedan göra diverse övningar för armar, ben, mage och rygg. Och efter en lång stretch till lugn musik mådde jag toppen:D
Jag & Malin ledde en knattegrupp i Aerobic en gång för många herrans år sedan hemma i Gällivare. Och även om det inte var überseriöst så sitter move:sen forfarande kvar. Men det var tur att ingen såg mig idag. Haha... (Malin är för övrigt en väldigt bra tjej. Letar ni motivation till vad som helst så är det bara ta en titt in i hennes blogg. )

Imorgon inhandlas ett par nya träningsbyxor och förhoppningsvis gummiband samt hopprep. Hej o hå vad det går. :) Men känner ändå att jag inte tar i för mycket nu i "början". Av erfarenhet har man en benägenhet att lessna väldigt fort om det blir för mycket på en gång. Hade väldigt gärna försökt sluta röka också... Men vill komma ordentligt igång med motionen innan det sker.
Efter en månad med lite mer rörelse och lite bättre mat har det kanske inte hänt så mycket på vågen, men känns att andra grejjor e på G :D

 Haha slående likt;)

0 KommentarerNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin