Uteliv
Datum: 2009-03-01 Tid: 13:54:09 Kategori: Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
och så passerade första helgen...

På Fredagen följde jag med två jobbarkompisar hem till deras place. Lägenheten yttrade sig vara ca 5* större än min egen. (Jag hyr ett rum på ca 15kvm med en 90säng och ett skrivbord i princip. haha. Delar kök o toa med Jocke)
Det bjöds på god mat och vin på balkongen. Fler och fler folk dök upp. Bland annat några andra svenskar som blivit kvar i Malaga i flera år. När vinet kickade in kom obligatoriska "jagharaldrig" in och isen bröts. haha

En tripp upp till krogcentrum och efter ett snabbt skobyte var jag redo för en night on the town.
Första stoppet "XXI" - en minimal bar med ca 10 sittplatser och 70 personer som trängdes. Drinkarna var gigantiska. Beställde en vodka redbull och fick typ 4dl vodka i ett stort ölglas med två redbull på sidan av. Haha.
Sedan bar det av till ett discotek där jag träffade en äcklig spanjor. När han inte fick kyssa mig blev han arg och ville ha betalt 20Euro för den öl han bjudit på?! haha... Lätt att skratta åt såhär i efterhand, men var faktiskt riktigt obehagligt. Efter att panikartat letat efter utgången sprang jag hem utan att titta bakåt. Jag lär nog inte gå tillbaka dit i första taget.=/

Idag jobbar jag. På en Söndag. Känns lagom kul och ringa och störa under helgen, men funkar väl ok... Gårdagen spenderades under täcket med en kebab och några filmer:)

Förövrigt så glor alla fortfarande. Idag är det Söndag och de enda som är ute är turister med kameror i högsta hugg. Just nu sitter jag med headset och tittar ut över alla hus som sträcker sig upp över bergen. På taket närmast sitter en katt opch försöker fånga fåglar. :)

Jag börjar trivas bättre, men det är fortfarande fruktanvärt mkt ensammare än jag någonsin kunnat ana... (Ska försöka fixa bilder i veckan)

1 Kommentarer
kitte

ja kommer snart å hälsa på du får ju inte snöa inn på malaga de finns ju massa cooola place där nere ska visa mina smultronställen så får du visa dina kram banan

2009-03-02 l 00:24:49Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin