Vel veel.
Datum: 2009-03-06 Tid: 16:36:24 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
... och nej. Inget beslut har tagits idag heller. Lämnar det át kommande vecka.
men sanningen är den att jag är fruktansvärt kluven. Samtidigt som jag vill stanna och göra det mesta av min vistelse och insupa kulturen, traditioner, sprák och seder sá kommer jag inte ifrán det faktum att jag inte trivs. Inte pá jobbet och inte hemma. Det blev bättre nar Jesper kom, men nu sticker han imorgon igen. All alone again.

Och psyktrollen hittade min adress här ocksá. Dem är inte alla här, men de kommer fler och fler. men jag vägrar falla för en sán sak när jag inte har varken Björn eller vänner i min närhet. det  vágar jag helt enkelt inte. Naglarna är dock svarta igen. de har dessutom dragit pá sig en ny titel som min personliga tuggleksak. (vilket inte heller är bra i denna miljön)
meeeen- discosiera mera!:P

har dock gátt ner lite i vikt. det faller ju sig naturligt eftersom jag gátt ca 2-3h/dagen sen jag kom hit med undantag för ett fátal dagar. frustrerande dock att jag ändá inte lyckats lägga om kosten helt sá jag skulle kunna tappa lite fler kilon. maten är dessvärre min största tröst.

0 KommentarerNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin