Verklighetsinsikt eller PMS?- u decide.
Datum: 2009-03-03 Tid: 13:34:55 Kategori: Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
Nej...
Vad ska man säga? jag har åkt 300 mil för att försöka hitta pusselbitar till mig själv. Vem försökte jag lura? varför skulle jag må bättre här nere? varför trodde jag att allt skulle bli bra så länge jag lämnade Sveriges gränser?
det blev det ju såklart inte...

Självförtroendet ligger under lågnivå och jag känner inte ens igen mig själv även om jag skulle hitta till ett spegelhus.

Jag vill fortfarande ut och resa och se världen. Missförstå mig inte. Jag vill inte bli en VillaVolvoVovve-Mamma än. Jag vill uppleva mer än Sverige innan det sker. Men jag har faktiskt insett att världen är inget att uppleva, om man inte har någon man kan dela sina upplevelser med...

jag längtar hem. There- i said it.
Men jag tänker släppa allt än. 2,5v till. Sen tar jag ett beslut.

3 Kommentarer
Anna

stor kram

2009-03-03 l 22:38:18
Blogg/hemsida: http://laminerva.blogg.se/
Anna

men vad konstigt, gjorde ju två stjärnor runt om :) gumman tänk på att det tar ett tag att vänja sig också när man kommer till ett nytt ställe, allt är ju nytt för dig där nere. inte konstigt man får dåligt självfötroende. men stå rak i ryggen, jag tycker att det du gör är riktigt beundransvärt :) kram igen!

2009-03-03 l 22:40:46
Blogg/hemsida: http://laminerva.blogg.se/
BabyBitch

Miss You Baby.... pusss

2009-03-04 l 13:04:46Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin