Nu. BF+4
Datum: 2010-08-18 Tid: 01:07:07 Kategori:Gravid♥ Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Såhär ser Anouk ut nuförtiden.
Trött men rastlöst vaken om nätterna, väntandes, orolig, osminkad, behålös, svullen, grubblandes, nagelbitandes och blek... Min nya frienemy heter CocaCola på burk och i smyg fantiserar jag om cigaretter...
UPDATE 04:39 : Hm... Magen kapitulerar och fått ca 2 h hackig sömn. Pigg som en mört. Törs man hoppas...?:):):)

3 Kommentarer
Martina

Sån var jag också i slutet av min graviditet. Tyvärr är jag fortfarande, konstigt nog...vaken på nätterna...nu är jag dock inte grubblande utan nu har jag städmani och gör allt hushållsgöra vid denna tiden... trots att man har en två månaders bebis och borde sova... =)Vill bara önska dig ett stort lycka till när det är dags för tripp till förlossningen :)) Beundrar dig nått enormt att du orkar trots alla dina tankar och funderingar. Jag hade aldrig orkat en graviditet i din situation tror jag. Jag har följt din blogg genom hela din graviditet och alltså min egen och fått så mycket styrka från dina inlägg. Det har vart ett otroligt stöd. Tack :)Du kommer klara detta galant och du kommer bli en toppen mamma till din knodd :))Föressten, du är riktigt snygg för att vara höggravid och svullen och allt som hör till!!Ta hand om dej :)

2010-08-18 l 01:26:02
Blogg/hemsida: http://martinut.blogg.se/
Elin

Coca-cola på burk...när jag väntade tjejen så var jag såååå sugen på cola den sista månaden.....och på BURK skulle det vara banne mig=)

2010-08-18 l 08:44:34
Blogg/hemsida: http://ellabellaochbarnen.blogg.se/
SweGizmo

Gillar denna Bloggen :)

2010-08-19 l 23:12:18
Blogg/hemsida: http://swegizmo.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin