Litterbox
Datum: 2010-12-13 Tid: 15:00:00 Kategori:Gravid♥ Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Häromdagen bytte jag kattlåda. För första gången på ett år! Haha. Man får ju inte göra sånt när man är gravid pga bakterier... Sedan försökte jag lura karln att man inte heller får göra det när man ammar, men där kom han på mig. Haha. Så nu fick det bli min tur.

Det är nog en av de fördelarna jag kan komma på som följde med att vara gravid. Jag skulle gärna vilja säga att folk gav sin plats på bussar och tåg- men det hände ALDRIG. Inte ens när jag var som fetast och bittrast var det en kotte som reste sig för mig. Illa illa. Nej, jag har sagt det förr och det tåls att sägas igen: Det där med att vara gravid var inte min grej...
5 Kommentarer
elin

Jaha så du gjorde verkligen inte det?Det gör jag hela tiden.Min barnmorska sade att du får i dig mer sådana bakterier om du påtar i jorden och planterar blommor.Så jag ska bara köra på som vanligt :)Så kul att oliak barnmorskor tycker olika :)

2010-12-13 l 16:35:27
Blogg/hemsida: http://xzenasliv.blogspot.com
border-fucking-line

Haha, nej det var verkligen inte min grej heller. Skrev just ett inlägg i min blogg om hur kul (NOT) jag tyckte det var att va gravid :DKram

2010-12-13 l 16:39:49
Blogg/hemsida: http://borderfuckingline.wordpress.com
Susanna

Nope, folk tänker helt enkelt inte på andra utan väljer att titta bort om det råkar komma på folk som kan tänkas behöva ens plats mer än en frisk person som inte behöver bära på en extra.Jag har varit gravid två gånger. Det har hänt en gång att en kvinna reste sig och gav mig sin plats. Det var jättegulligt och gjorde min dag. (fånigt jag vet) Nu har jag varit sjuk dessutom, med ett hål i strupen som jag andas igenom. Reste sig nån på ett fullt spårvagn? Nope.

2010-12-13 l 18:56:44
Blogg/hemsida: http://stoltkaosmamma.blogspot.com
Daniel

men de positiva fördelarna e ju mer än okej! ;))

2010-12-13 l 19:20:32
Blogg/hemsida: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Cattis

på tal om att ge gravida platser på bussar så hände det mig en sak när jag åkte buss. jag gick av utanför vårdcentralen där mvc ligger, var gravid i vecka 35 och det syndes alltså väldigt väl att jag var graid även om jag hade jacka på mig. .. det var snö och halt ute och vi var typ 5 personer som skulle gå av bussen, jag gick av i mitten och ramlade direkt när jag kom ur bussen och glider ner halvt under bussen.. INGEN gör något. ingen hjälper mig upp, frågar hur det gick eller någonting.. det om något tycker jag är väldigt sjukt. jag hade hjälpt till även om det inte var en gravid, men extra mycket såklart om det var en gravid eller äldre eftersom man kan skada sig. det är sjukt att det ska vara såhär.

2010-12-14 l 09:05:26
Blogg/hemsida: http://iseeuglypeople.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin