Tackkorten
Datum: 2010-12-10 Tid: 15:10:00 Kategori:Knoddens dop Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer


printswithwings.se


Såhär blev tackkorten:)
I samma design som inbjudningkorten så lät vi knodden ligga i ramen som gästerna fotades i på festen. Tyckte faktiskt de blev fina:) Nu är allt vad dopet innebar slut. För denna gång... Känns lite i hjärtat faktiskt. Vem hade kunnat ana att jag skulle tycka det var så kul? Men tur är det väl kanske för det blev dyrt som tusan... Bara inbjudnings- och tackkorten gick på 1200.- haha

4 Kommentarer
Anonym

Svar: Jag beställde hem Sebamed produkter imorse hehe ;) Så de lär komma nästa vecka någongång.. och angående de små tvättlapparna från ikea så har vi redan köpt 2 paket av dem (om du menar dem med som har "hängare" i olika färger..?) Själv tycker jag inte att jag har en "gravid-mage" utan bara ser hur fina alla andras magar blivit - men det är jätteskumt för jag går in i v. 30 idag och har ändå inte fattat att jag är gravid.. När tusan fattar man?

2010-12-10 l 15:21:17
Susanna

Jättefint kort. ^^ Våran tösa ska nog döpas i februari om allt går som det ska.Och jag tror att min mamma har köpt samma dopklänning som knodden hade! Den är supervacker. :)

2010-12-10 l 17:43:30
Blogg/hemsida: http://stoltkaosmamma.blogspot.com
Mikaela

Så fint och fint!

Vi beställde förresten Alexis dopklänning från samma dam som ni. Så tack vare dig har Alexis en fin klänning och inte en sån där tråkig :) Hade kanske hittat henne ändå men ändå, liksom!

2010-12-10 l 22:59:12
Blogg/hemsida: http://pickadoll.org
Jossie - Gravid i v. 30

Hm, mitt namn o bloggadress verkade inte ha kommit med på min kommentar..? Iaf jag som kommenterat den översta ang sebamed-produkter o tvättlappar :P

2010-12-11 l 05:36:46
Blogg/hemsida: http://jsantinelli.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin