Det fnissas i magen
Datum: 2010-03-15 Tid: 10:59:24 Kategori:Gravid♥ Direktlänk Kommentarer: [10] Kommentarer

Puff, smek, sprattel, ryck ryck... Vem är du lille vän som gör dig påmind bakom naveln?

Jag och karln satt och funderade på namn igårkväll. Det är verkligen jättejättesvårt. Vi bläddrade på olika nätsidor, jag funderade på karaktärer i favoritfilmer och vi gick igenom släktnamn.
     Jag kan ärligt säga att jag just nu inte har ett endaste namn jag kan tänka mig. Varken för pojk eller flicka. Andra och tredje namn har vi bestämt om det blir en flicka. Det är väl det enda. Och sen kommer pyret få både mitt och karlns efternamn. Men vad ska vi kalla knoddis?

Jag tycker alla namn känns så opersonliga och ytliga. Det känns som alla andra barns namn. Inte vårt. Vår bebis kommer ju vara så unik och fin och heter ju det den heter. Men vad är det? haha. Tror nog inte det kommer klarna för mig förän jag ser henne/honom för första gången.
[Till exempel så ser knodden här ovan ut att heta Rolf eller Rudolpho. Eventuellt Mathias. Se så enkelt. haha ] 


10 Kommentarer
Fru Evelina

Ja namn är inte det lättaste precis... Och så ska det ju gillas av BÅDA också haha...KRAM!

2010-03-15 l 12:03:33
Blogg/hemsida: http://happilyeverafter.se
Elin

så mysigt och så kul att spåna på namn.Men det brukar vara som du skriver man vet inte förän man håller i den lill#. Vi har ju inte de ovanligaste namnen på våra tre direkt men det är namn valda med omsorg. När vi väntade Hampus så var vi helt säkra att Ellen skulle komma och hade INGA pojknamn. Men när han kom var han ju en Hampus. sen var det bara ellen igen på tal och hon kom ju. Hugo bestämde sig barnen för redan innan ultraljudet=)

2010-03-15 l 12:35:35
Blogg/hemsida: http://ellabellaochbarnen.blogg.se/
Jenna

Folk och folk, skulle inte ens kalla henne det. Gubbens ex som har väldiga problem med att han har det bra typ. Men men :)

Ja det ska bli jättekul att inhandla lite till lillarummet, skötbord och sådär. Kolla på spjälsäng också.

Och vet du ! Ringde idag och kunde flytta ultraljudstiden till Fredag istället för nästa onsdag :D Så nu behöver vi bara vänta 4 dagar istället för 9! Yeey! Plus att vi slipper åka två vändor á 4 timmar

2010-03-15 l 13:45:28
Blogg/hemsida: http://gumsalumsa.blogg.se/
Anna

Ja fy, det här med namn är inte det lättaste! Det är ju nått h*n ska leva med hela livet.. Och nått man inte ska tröttna på som mamma också HAHA.Vi har mellannamnen och efternamnet klart på båda könen - men förnamnet är ju desto svårare.. =/Har du lagt ner Anouk om det är en tösabit?2010-03-15 l 13:57:19
Blogg/hemsida: http://livetmedpyret.blogg.se/
ida

Förstår dig. Det är sjukt svårt med namn, vi är väldigt inne på William nu. Men innan dess, herregud vad mycket namn jag har kollat på. Till och med namn från andra länder.. Suck.. Hoppas ni kommer någon vart =)

2010-03-15 l 14:21:44
Blogg/hemsida: http://gbgida.blogg.se/
Fride - Ung & Gravid

vi har bara 42 dagar kvar och har ingen aning om vad vi vill att lillen ska heta! Det är grymt svårt! kanske väljer man ett namn som sedan inte passar alls. ^^,

2010-03-15 l 14:49:22
Blogg/hemsida: http://inutimagen.blogg.se/
Sidney The Singer

Wow, det e riktigt svårt med namn... ska bli spännande å höra vad ni kommer på sen :)

2010-03-15 l 14:49:57
Blogg/hemsida: http://sidneey.blogg.se/
Sara den rara

Åååh det är så sjukt svårt med namn. Vi kommer inte överens för fem öre och jag kan inte se oss bestämma oss heller.. haha, vi får som sagt vänta tills den är ute :)

2010-03-15 l 14:51:13
Blogg/hemsida: http://sascha.blogg.se/
Zandris

Ja, som du vet så tyckte vi inte att det var någon Oskar som kom...

Vi lät dagens namn bestämma. För när sköterskorna kom in och sa: Här har ni lilla Malte!! Så tittade jag å Henkan på varandra och nickade instämmande.

FÖR det var ju absolut en liten MALTE =)

2010-03-15 l 16:25:16
Blogg/hemsida: http://.scollection.blogg.se/
Madde

Jag tyckte det va jättesvårt med namn när jag va gravid sist. Hade en massa tjejnamn och typ 2 killnamn. Vi fick veta att det va en tjej i v.18 och efter det spånade vi vidare på namn. Hade inget bestämt förrens hon va född och Abigail Michelle lät rätt :) Denna ggn är det ju en tjej igen och jag har mina favoriter från sist, men vi har nog bestämt att det blir en Mackenzie Jade :)

2010-03-16 l 07:24:37
Blogg/hemsida: http://www.maddes-cali-dreamin.comNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin