DisTisdag
Datum: 2010-03-23 Tid: 08:53:29 Kategori:Funderingar Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Staden är konstlat tyst och vårens dofter tränger sig in hos mig på ett obehagligt sätt. Jag känner mig sårbar idag. Öppen för beskådning på något sätt. Tröttheten ligger som en hinna under ögonlocken och disen står sig stark trots lovord från morgonens meterologer. Den här dagen kan te sig precis hur den vill...men jag känner mig inte direkt sugen på att ta reda på hur den slutar. Kontoret känns också sjukt och smittat av något envist virus. Ingen tycks ha någon ork. Vem är tjuven som suger ur vår energi?


3 Kommentarer
Elin

Våren...hörde ngt repotage om hur vårsolen suger musten ur oss människor. Trodde bara att det var ngt man sa...vårtrötthet...men stämmer tydligen. Har ngt med ljuset,tiden och balansen i kroppen att göra.

2010-03-23 l 10:20:31
Blogg/hemsida: http://ellabellaochbarnen.blogg.se/
Jenna

Min bm sa att de va absolut okej! :) inte rökt lax eller så men pålägg som kalkon gick bra!

2010-03-23 l 11:19:14
Blogg/hemsida: http://gumsalumsa.blogg.se/
Johanna

men syster... jag kommenterar din blogg skitofta men 9 av 10 så når det inte fram. vet inte om det är din blogg eller min dator det är fel på. <3

2010-03-23 l 12:58:06
Blogg/hemsida: http://jobeah.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin