Dan före dopdan
Datum: 2010-11-14 Tid: 00:16:32 Kategori:Knoddens dop Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Jag kan inte sova. Såklart. Jag är skitnervös och uppstressad inför morgondagen. Haha. Fast på ett bra sätt. Jag har busiga fjärilar i magen:)
Ikväll har jag skrivit ner dikter och böner på små lappar, strykit klänningar och skjortor och plockat bryn och målat naglar. [lila såklart;)] Imorgon blir det full rulle hela dagen med sista dukning, ballongblåsning, hårfix [TACK Dennis!] upphämtning av mat och tårtor och såklart försök att passa in ät- och sovrutiner för knodden för att förhopnningsvis få henne på sitt bästa humör någonsin på cermoni och middag.

Komiskt är dock att det går rykten om att vi ska gifta oss imorgon! Haha. Jag kan intyga och lova på knoddens liv att så inte är fallet... ;) Detta är hennes dag. OM vi skulle få för oss att gifta oss längre fram vill vi ha en egen dag för det. Det går även rykten om att vi ska bjuda på värsta trerättersmiddagen... I hate to dissapoint you men det blir bara lite käk och tårta;) Sänk era förväntningar folks... Annars kommer ni bli besvikna. haha.

Jag ser i alla fall sjukt mycket fram emot KNODDENS vackraste egnaste dopdag imorgon om ska delas med vänner och familj.

2 Kommentarer
Malin

Lycka till idag!!! :)

2010-11-14 l 09:57:42
smoothie.bloggplatsen.se

Halloj hoppas ni har haft en toppen dag och att det gick bra på dopet :)

2010-11-14 l 18:29:08
Blogg/hemsida: http://Smoothie.bloggplatsen.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin