Graviditetsnotan
Datum: 2010-11-29 Tid: 15:58:16 Kategori:Gravid♥ Direktlänk Kommentarer: [8] Kommentarer
Såhär 3 månader efter graviditeten och förlossningen känner jag fortfarande :Fy faaaan. Bläää. Jag hatade att vara gravid. Jag kan räkna stunderna som jag tyckte det var mysigt på en halv hand...
Idag saknar jag då ingen mage eller sparkar, som alla påstod att man skulle göra. Och jag saknar definitift inte de 25 extra kilorna, de svullna fötterna, kisseriet på natten, humörsvängningarna eller allt vad förlossningen hörde till.

Många som skriver i "listan" om sitt favoritminne väljer att ta upp förlossningen. Det är verkligen inte mitt favoritminne. Det är typ mitt värsta minne. Jag får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaka på det.
Visst tusan är det ju ens bästa dag i hela livet, för det var då knodden kom- men sättet hon kom på var förjävligt. All smärta, alla "droger" och sprutor, all panik och hjälplöshetskänslor... Inte direkt fantastiskt nånstans. Nä fyy. Jag är då inte sugen på fler. Tror det ska behöva gå många många år innan det är dags igen. Jag måste verkligen glömma detta. Haha

Så vad blev då notan? Fysiskt alltså...


Den kärlek och lycka jag känner idag gör det så jävla värt så det finns inte. Hon är mitt allt. ♥

8 Kommentarer
anna

Jag hade lätt kunnat göra det igen, fastän jag gick upp över 20 kg o hade ankfötter. Älskade att vara gravid :) Men mannen vill vänta lite :/ typiskt!

2010-11-29 l 16:21:05
Blogg/hemsida: http://anapanasiti.blogg.se/
jenny

Ja jag hatade också att vara gravid! Fy! jag hade ju en sån grönjävlig foglossning, ryggsmärtor och mådde apa. Jag tog mig ingenstans utan fick bara vara hemma under hela graviditeten.

Jag har inte fått några bristningar direkt och magen ser väl cirkus ut som innan, men så dåligt jag mådde, nä fy.

Men som du säger, när man tittar på sitt underbara underverk, så var det värt det!

2010-11-29 l 18:27:18
Blogg/hemsida: http://rockitbabyrockit.blogspot.com
J

Gud, jag hatade ju också att vara gravid men jag skulle kunna bli gravid igen imorgon igen. Allt för att få vara med om bebisdramat. Men, ska jobba lite mer först tänkte jag (vi) med tanke på hur svårt jag hade att orka allt när jag var gravid.

2010-11-29 l 19:01:44
Blogg/hemsida: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Jannika mamma till Jillian

Ja fu i helvete. Att vara gravid är trist!!! Jillian är mycket roligare;)

2010-11-29 l 19:31:21
Blogg/hemsida: http://jannikassmulor.blogg.se/
Mikaela

Hade också två förstörda knän. Varför får man det? Hade skitkänsliga knän i några månader efter FL men nu känns dom helt vanliga igen som tur är. Weird.

2010-11-30 l 00:36:02
Blogg/hemsida: http://pickadoll.org
towis

usch saknar inte en endaste sekund att vara gravid!

2010-11-30 l 08:54:21
Blogg/hemsida: http://towis.blogspot.com
Evelina

Haha vilket underbart inlägg!! Det är ju så, alla upplever det olika men i slutändan handlar det ju bara om människan man får i utbyte. Själv gillade jag faktiskt att vara gravid trots all smärta och "problem" och förlossningen gjorde ju jävulskt ont och ändå vill jag göra det igen. Tror faktiskt att jag hade en period där kring 3 månader efter som jag ville ha nummer två direkt men nu får det gärna vänta lite i alla fall. Som sagt, kroppen tar ju stryk!!Kramar

2010-11-30 l 09:03:35
Blogg/hemsida: http://happilyeverafter.se
Linda

Ja, som tur är så är de verkligen värda det!! Jag har två grabbar med 1,5 års åldersskillnad! Den första hade dessutom kolik första månaderna men med den andra har vi sluppit det :)

2010-11-30 l 10:42:36
Blogg/hemsida: http://www.ljusglimt.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin