Hektisk dag
Datum: 2010-11-09 Tid: 20:09:09 Kategori:Knoddens dop Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
*Huuuuuuuuh!* [<-thats the sound of me pusting ut.]

Shit vad det har varit en stressig dag. Älskade underbaraste syster kom hit imorse för att jag skulle hinna dammsuga och plocka ordentligt inför prällens ankomst i eftermiddag. Efter att ha sprungit omkring och pulat i nån timme sätter jag mig nerför att pausa och amma. När jag tittar på klockan [13.25] insér jag att jag ska på föräldrarutbildning nere i byn kl 14! Och där satt jag genomswett i mjukisar och med en hungrig unge vid datten.
Det var ju bara att slita henne från maten, köra raggardusch a'la festivalmode [våtservett och deo] och bokstavligt talat springa ner till byn i snöblandatregnväder och skrikig unge. Som tur väl var så hann vi. Och hade skittrevligt! Vilken härlig grupp! Till skillnad från många andra som man hört där alla sitter knäpptysta så var vi allihopa både glada och pratglada.

Sen var det dags att i lika snabb takt springa hem igen för att hinna röja undan de sista levnadsbevisen för att få ett kliniskt hem till 16.30 då prästen kom.

Hon var ju hur cool som helst!:) Med risk för att låta fördomsfull så såg hon ut som en gammal partyräv som kanske blivit frälst och ändrat bana. "Tjeen tjeeena"-typ. Haha. Så där kunde jag också pusta ut. Vi gick igenom gudstjänsten som den kommer se ut och hon blev salig över att vi var så många gäster. "Ååh full kyrka!" utbrast hon med ett leende. Och hon tyckte också att det gick att ordna så vi får läsa "Fader vår" istället för "Vår fader" -"Då blir de gamla damerna i bänkarna glada" sade hon.
I övrigt har alla som nu ska stå framme vid altaret fått uppgifter:) De får ni se sen.

Nu kan jag chilla litegrann och inte hetsa lika mycket kring dopet. Nu bara längtar jag:) Precis pratat med pappa och det verkar som om de tycker det ska bli lika roligt som vi:)


Vi idag;)

...eller just det. Jag ska ju ringa kyrkans musiker kl 21. Och så måste jag springa och hämta ut klänningen som äntligen kommit. Måtte den bara passa!

3 Kommentarer
Anna

Men herrejävlar va stress!!

Sätt dig o försök ta igen dig lite nu :)Hoppas inte du hade shorts påväg till byn bara ;)Hehe nä han va rätt liten <3 det där är dessutom 0-2 mån nappen som är ännu mindre än dom han har nu.Jo mysigt men hastigt.. Vi hade inte plockat ner paviljongen på innergårn så den vek ihop sig typ.. Markus skottade av snön o tog ner taktyget så får vi göra damage control i dagsljus.

Ozzy är HELT lyrisk och (om möjligt) ännu vildare!Va hyyyyfsat tungt att köra vagn där det va oplogat o typ 2dm kramsnö...

2010-11-09 l 20:25:39
Blogg/hemsida: http://livetmedpyret.blogg.se/
Zandris

Hahahah va kul :)

På ditt sätt att beskriva prästinnan så förstod jag att du kommer att få samma som Malte hade på sitt dop.Roligt =)Kram

2010-11-10 l 20:47:55
Blogg/hemsida: http://scollection.blogg.se/
Zandris

Hon bor bara ett stenkast från Britt =) Så rätt nära er.

2010-11-10 l 20:49:31
Blogg/hemsida: http://scollection.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin