*Pjuh*
Datum: 2010-11-18 Tid: 00:02:45 Kategori:Knoddens dop Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Jag insér att det blivit mycket om dopet på sistonde i bloggen... Men det haaar varit mycket med dopet på sistonde.

Och nu är det över... Det känns både skönt men samtidigt tomt. Tomt för att pappa och syster åkt hem och lämnat en saknad efter sig. och tomt för att all planering är klar och gjord.

Jag är nöjd med dopet. Sen finns det alltid småsaker som kunde gjorts bättre som att vi borde köpt mer dricka, gjort mer grönsallad [tog slut i ett nafs! haha], klätt bakgrunden till ramfotograferingen i vitt, borde hunnit pratat mer med alla gästerna [men man hinner fan inte! gaalet.] osv osv... Men överlag är jag nöjd. Det kändes som att alla hade trevligt och uppskattade de lite mer speciella grejerna som färgtemat, guldramen, godispåsarna, trombonmusiken och de små lapparna:)

Nu är ju bara frågan vad man ska hitta på nu...? -Vad ska jag nu planera?;) haha

Idag ska knodden få sitt 3månadervaccin. Jag är jättenervös. :(

2 Kommentarer
jenny

Ja nu får du planera brllop ;-) Jag vet precis hur tomheten känns det var samma efter vårt bröllop. När alla åkt hem, tårtan var slut och inget mer fanns att planera, då kändes det bra konstigt!

Lycka till på BVC! Det är lite otäckt när de gråter så hemskt, men det går över väldigt fort, iaf på min tussa. man får kramas lite extra och trösta så gott man kan! På mitt bvc var de smarta och var 2st som tog sprutorna, i synk, då blev det ju bara ett smärttillfälle! Det var väldigt skönt!

2010-11-18 l 09:48:39
Blogg/hemsida: http://rockitbabyrockit.blogspot.com
Moa

Ramen-grejen var ju skitsmart! Kanske man snor det tills i helgen när våran lille döps :D

2010-11-18 l 11:57:06
Blogg/hemsida: http://kerfstedt.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin