TAJMING
Datum: 2010-11-01 Tid: 10:20:00 Kategori:Knoddens dop Direktlänk Kommentarer: [6] Kommentarer
Jag insér i takt med att dagenD närmar dig att valet av både dopdatum och doptid inte är till Knoddens direkta fördel.

Den 14/11 är knodden 12 veckor gammal. Det är ju just då det är dags för nästa språng! Vad fan tänkte jag? Inte alls tydligen...
Dessutom är dopet kl 16.00. Inte den mest fördelaktiga tidunkten i knoddis humörschema, om jag säger så. Hon är som värst [äh. hon är jättesnäll jämt. Men hon är mindre snäll just här] på eftermiddagen kring 17-snåret. Då är det bara gnällgnälldattegnäll som gäller.

Haha... Så vad tror vi om tidpunktsvalet? Det ska sannerligen bli spännande och se hur detta artar sig. Men TIPS till alla er som planerar dop; Ta sådana här saker i åtanke. Hade jag tänkt efter innan hade jag gärna sett att dopet varit kring 11 på förmiddagen då knodden lyser som en sol och kvittrar som en näktergal. Kanske även två veckor efter ett s.k språng;)

6 Kommentarer
Sanne - mamma till lykke

jag tror att knoddis kommer ha så mycket att titta på, folk, kyrka osv så hon tänker nog inte på det. Min dotter blev otålig i kyrkan och börja prata.. somnade sittandes.. sen efter dopet stenslockna hon. Tycker inte du ska välja efter hennes humörtider :) kram

2010-11-01 l 09:40:30
Blogg/hemsida: http://lykkeochjag.blogg.se/
jenny

Jag var också orolig för hur våran tös skulle ta vårt namnkalas eftersom det var på eftermiddagen då hon är lite kinkig, men det gick jättebra! Det blev så mycket intryck av alla människor att hon sov nästan hel akvällen ;-)

2010-11-01 l 14:02:45
Blogg/hemsida: http://rockitbabyrockit.blogspot.com
Hanna

Fast den ålder det står i böcker att de sk sprången kommer är ju bara ungefärliga tidsangivelser då alla barn är så olika... Så knodden kanske redan kommit igenom språnget eller inte är där ännu vid tiden för dopet, så don´t worry!

2010-11-01 l 14:39:51
Anna

Ajdå, mindre bra tajmat ja.

Men tror nog hon kommer ha fullt upp med allt runtomkring :)

O typ alla barn testar akustiken i kyrkan ;)

2010-11-01 l 14:42:22
Blogg/hemsida: http://livetmedpyret.blogg.se/
Frida

Men det där med faser och språng är ju mer riktlinjer, det MÅSTE ju inte vara just den vecka hon är kinkig. (Eller kinkig alls...)

Du får vända på hennes dygn så hon är glad till dopet :)

Grattis i efterskott till Knoddis på namnsdagen förresten!

2010-11-01 l 14:44:27
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
J

B döptes ju nu i helgen och hade nog utvecklingssprånget i förra veckan (det är ju lite svårt att veta). (Att döma av de färdigheter din dotter har borde ju ev. utvecklingssprånget redan vara i gång/över, eller?). Hursomhelst gick det fint- trots att det var mitt i hennes sovperiod. Hon fick väckas för att döpas, skrek lite under dopet och somnade sedan om efter lite mat efteråt- sov genom hela festen :D.

2010-11-01 l 15:48:57
Blogg/hemsida: http://welcometothedollhouse.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin