Mammabloggalan here we come!
Datum: 2011-04-21 Tid: 21:48:39 Kategori:Fest & Events Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Äh- Inte kan jag låta bloggen vara. Haha i miss u guys.

Veeet ni?! Det är bara lite drygt två veckor kvar till galan nu! TVÅ frekkin veckor! Jag kan inte riktigt förstå detta.

Om 16 dagar anländer jag till hufvudstaden kl 06 på morgonen för att invänta en läsare som ska köpa en av våra kissar!:) Vincent ska nämligen bli stockholmare, minsann. Så han får följa med i handbagaget;) Efter det borde Anna och kanske(?) Carolina dyka upp och så käkar vi lite frulle och pratar ikapp oss. Sen bär det av; Royal Park Hotel here we come! Incheckning, mys- sedan aktiviteter hela dagen.

Och på kvällen smäller det sedan äntligen av med Galamiddag! Och jag förväntar mig en matta!? Haha. Isf vore det lyx på höög nivå. Middag med prisutdelning [Ni röstar väl?;)] och sedan efterfest all night long. Enbart för att vakna dagen efter till en underbar hotellfrukost.

Need i say that i längtar? Längtar så efter att få komma bort en liten stund. Inte bara vara mamma. Utan bara jag. Längtar efter att få byta ut skötväskan mot ett liten kuvertväska för en kväll. Få glamma upp sig, dricka en drink och lära känna nytt folk. Längtar såå efter att äntligen få träffa min bloggkompis Anna, som jag pratat så länge och mycket med över nätet. Och sedan längtar jag efter att få komma hem igen till min älskade knodd som jag säkerligen hunnit sakna så det gjort ont.

Mer Gala åt folket! Fifan vad kul vi ska ha!

2 Kommentarer
Anna

Ja fan.. Jag får en klump i magen när jag tänker på att lämna Milo o va hela 10mil bort.. Kommer gå sönder av saknad :(Men faaaasiken va jag ska försöka njuta ändå ;)

2011-04-21 l 21:57:46
Blogg/hemsida: http://livetmedpyret.blogg.se/
Zilla

Ohh va kul,de e du värd Dianis!! :)

2011-04-22 l 14:53:28
Blogg/hemsida: http://vivaladivah.webblogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin