Slut på Bodys
Datum: 2011-04-13 Tid: 07:05:25 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Kommer ni ihåg hur jag ojade mig när knodden var relativt ny över hur stor hon är och att jag inte kommer kunna köpa bodys hela hennes "babytid ut"?

Det gör ingenting... Jag har kommit på att det faktiskt finns en anledning till varför bodys oftast bara går upp till stl 86/92. Ungjäkeln ligger ju inte still! Det är ju bara böök med bodys nu förtiden. När man väl lyckats få i armarna är det liksom inte över, utan då ska man tvingas knäppa både hals och skrev också!? Nej, sedan knodden lärt sig sitta/stå och åla iväg känner jag bara att det är betydligt enklare med en hederlig enkel tröja.

Detsamma gäller blöjorna. Nu är det bara Up&Go som funkar, att försöka tejpa framsidan som snurrar runt runt runt är också en omöjlighet. Haha


Baby's growing up;)

5 Kommentarer
Linn 21, mamma till William

det jag tycker är dumt när man inte har bodys är att tröjor åker ju upp över magen hela tiden. vi fortstter brottas med william ett tag till tror jag ;)

2011-04-13 l 09:42:21
Blogg/hemsida: http://myheritagetotheworld.blogspot.com
Frida

Så sant! Jag slutade med bodys på Kali i stl 68 (6-8mån eller vad hon var då), det är ju SÅ mycket lättare med tröjor. Den enda gången hon kanske har body på sig är om vi ska ut och åka pulka/skoter eller liknande, bara för att då slipper jag fundera på om kläderna knölar på ryggen.

2011-04-13 l 10:59:03
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
jenny

min tjej har bara 68/74 än men det är jobbigt, så det vette sjutton om det blir några större bodys än de i 80 jag har köpt redan ;-) Det ålas och vrids och de ligger ju fasen inte still en sekund, speciellt inte när man ska byta om eller byta blöja ;-) Och nu blir dte ju varmare också, jag har ju tänkt på "glappet" som blir med byxa/tröja, så det är nog ingen risk för kölskador iaf ;-)

2011-04-13 l 11:21:58
Blogg/hemsida: http://rockitbabyrockit.blogspot.com
Cattiz J

Dessutom är det smidigt med tröjor om man vill börja prova lite med potta..! :)

2011-04-13 l 16:42:02
Sofia-mamma till Vilja född med läpp och käkspalt

Oh yes. Jag hade samma problem. Dock har vi återinvigt bodys nu i veckan! :-)

Jag kom ju på att hon står ju,så hon får stå upp medans jag tar på henne body. Samma med blöjorna. ;)

2011-04-13 l 18:46:22
Blogg/hemsida: http://underbaravilja.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin