Eh...he
Datum: 2011-06-15 Tid: 19:58:40 Kategori:Knodden 6-12 mnd Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
I spoke to soon. WAY to soon. Denna eftermiddag har varit ett helvete som hette duga.

Jobbmötet blev uppskjutet tills imorgon, men jag och knodden var redan i stan så vi jag tog oss en glass istället och kikade lite reor. När vi satt och njöt som mest kom faktiskt min första real life läsare fram och ropade hej! Fast, inte så häftigt som det låter, för vi har haft kontakt en del nu då det är hon som ska ta över kissen imorgon.

Anywho så bestämmer sig knodden där och då för att nu får det vara nog och blir gnällig.nu. Gnället utvecklas snarast till ett tamighärifrååånskrik som inte slutar. På över en timme! Hon blir galnare och galnare och hesare och hesare i bilen på väg hem. Vägrar napp, blir tokig av musik, vill inte hålla hand. Jag stannar på Preem och försöker locka med kranvattenplask på dass, piggelin(!) och lek- men inget funkar. Vi kör vidare och stannar halvvägs då jag inte längre tycker detta är hållbart. Hon skakar och ryser och skriker och skriker. Provar vagga, provar vagn. Ringer karln som tycker vi ska åka in till akuten, men jag är övertygad om att hon bara är trööött. Kör tillbaka- och mycket riktigt så däckar hon tillslut.


Detta kanske inte är nånting för många. [de flesta?] men knodden skriker inte. Inte så. Så jag tyckte det var fruktansvärt. Nånå.

Hemma med halmen och slutet gott. Förutom att hon börjat snora och hosta. Igeeeeeeen! Palla en till förkylning då.

2 Kommentarer
eriika

drygheter, hoppas hon klarar sej från sjukan!vet faktiskt inte var poolen är ifrån, det är mamma som köpt den, men kan fråga henne om jag kommer ihåg de :)

2011-06-15 l 21:50:39
Blogg/hemsida: http://headtrips.blogg.se/
zilla

Ohh gud va bra att du hittat en som kan ta över Ida missen! :)

2011-06-16 l 12:02:57
Blogg/hemsida: http://vivaladivah.webblogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin