Off to Work!
Datum: 2011-06-15 Tid: 11:48:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
Knodden är som en ny människa alltså. Ö.v.e.r.l.y.c.k.l.i.g av att få äta själv! Tänk att det kunde vara så lätt?;) Igår hängde spaghettin ur mungipan och hon asgarvade. Kodakmoment eller vad? Jag insér nu att jag inte klarar mig utan kamera. Det måste inhandlas inom snarast.

Idag ska vi bege oss till jobbet för att prata lite om min "inskolning". Haha. Första Augusti smäller det och då kör vi fulltid direkt. Lika bra att ta tjuren vid hornen. Karln är då hemma med knodden i två månader tills det är dags för hennes egna inskolning. [gaaaah. Panik!]


Första gången jag var på jobbet med knodden såg det ut såhär.
Kan det verkligen stämma att det snart gått ett helt år?


3 Kommentarer
Hanna

Men har du tänkt jobba heltid även när knodden börjar förskolan? Rekomenderar verkligen starkt att du eller karln går ner till deltid de första åren!!! Blir riktigt tufft för lillan med så långa dagar annars... Är ju ett helt annat tempo och miljoner gånger mer intryck där än hemma.. Men jag vet ju att du är en klok kvinna så ni har säkert en lösning på det :)

2011-06-15 l 13:07:06
Malin

Vad bra att hon äter som hon ska nu! :) Och shit, tänk vad fort tiden går. Gick det bra idag? Jag var med på jobbet. Lite småsugen på att börja pedagoga måste jag säga ;) Men jag ska njuta av mammaledigheten fullt ut nu, kommer bli jobbigt att behöva lämna Levi sen.

2011-06-15 l 19:22:59
Blogg/hemsida: http://mammalijn.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin

Herrejisses så fort tiden går! Kommer ihåg hur jag följde din graviditetsresa och när jag fick se lilla knoddsan för första gången! :) Tror det kommer gå toppen med inskolning för er båda! Kram

2011-06-15 l 23:09:22
Blogg/hemsida: http://jsantinelli.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin