Paket!
Datum: 2011-06-15 Tid: 09:32:54 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Igår kom den här superfina lilla resväskan med brevbärarn! Det är en present från Tom Tits i Södertälje.
Någon som har varit där?


Bild lånad av Annah.

För er som bor i Skåne, så kan jag nog misstänka att det påminner en hel del om Kreativum i Karlshamn, men i betydligt större lokaler och med en hel drös fler expriment. Verkar galet kul för både stora och små iaf:)

Innehållet bjöd vår familj på inträde och några andra små presenter. Jag hoppas verkligen att vi får möjlighet att åka upp och resa till Nyfikenheten snart. Hade varit superkul!

Tusen tack Tom Tits! Hoppas vi ses:)

5 Kommentarer
Katti

Det låter som en prefekt familjeutflykt för Familjen Göransson !? :-D

2011-06-15 l 10:50:15
Blogg/hemsida: http://norrlandsbling.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin

Tack för tipset ang flaska! Vi kör på med dem vi har än så länge, för det fungerar riktigt bra men får han problem med magen ska vi absolut testa en annan flaska :) Många som säger att Dr Browns ska vara bra så då litar man på det, hehe. Känns mycket bättre ang om att ge ersättning nu, när det fått smälta in lite. Det finns ju inget vackrare än att se sitt barn växa och man vet att det är en själv som gjort det "möjligt" (låter kanske lite stört, men hoppas du förstår hur jag menar..? Liksom det är ju en själv som förälder som har ansvaret för att lillen får i sig det han/hon behöver, den kan ju inte direkt gå till skafferiet och hämta mer mat om den är hungrig) så det kändes riktigt jobbigt att se att han inte gått upp någonting på en hel månad, utan däremot tappat(!) 100 gram.. Men som sagt, nu känns det bättre.

Kram!

2011-06-15 l 11:11:51
Blogg/hemsida: http://jsantinelli.blogg.se/
Anna

Jsa ni mååååste ta er dit! Jag är uppvuxen en mil därifrån o va där i skolåldern och hade urkul, och skulle vilja dit nu som eh vuxen hehe.

Kanske försöka boka en dejt där i sommar? ;)

2011-06-15 l 12:06:32
Blogg/hemsida: http://livetmedpyret.blogg.se/
Ida P

Åhh...Tom Tits. Finns inte det böcker som heter typ Tom Tits experiment? Jag älskade dem som liten. Kanske därför man är kemilärare som vuxen :)

2011-06-15 l 14:05:06
Blogg/hemsida: http://www.nattstad.se/Mamma%20Ida
Syster F

Åh där var jag pappa, Agnes och mamma typ när jag var 9 :)

2011-06-16 l 16:12:42
Blogg/hemsida: http://friidaellinor.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin