Du vet att du är småbarnsmamma när; [Pt5]
Datum: 2011-03-19 Tid: 08:59:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer
*du nyvaken loggar in på facebook för att se vad "världen" gör. Till din förvåning insér du att många tackar för dagen och säger Godnatt i samma stund som du var på väg att skriva Godmorgon.

*du väl asar ut din mammaröv på krogen och upptäcker vid garderoben att du har både napp och dregellapp i jackfickan... 

*det tar minst 10 minuter att sätta sig på/lämna ett café.

*den största tillfredsställelsen, näst efter att sova, är att hitta till en ny barnbutik i stan som har juuust de rätta märkena.

*du fantiserar om sommaren och inte längre ser öl och festivaler, utan du ser fram emot en tid av picniks, slipptapåoverallochmössorochalltvaddetnuär och knoddens första steg!

4 Kommentarer
malin

oh yes, pooler, sol och slappa på handduken i skuggan! Dä ä kärlek :)Haha ja jag vet, man ska inte tänka så mkt, hur svårt kan det vara att hitta en bra nappflaska lixom? -.-

2011-03-19 l 09:24:34
Blogg/hemsida: http://mammalijn.blogg.se/
Frida

Jag ÄLSKAR dina listor över saker som gör att man vet att man är småbarnsmamma. Jag känner alltid igen mig och får mig ett gott skratt.

2011-03-20 l 19:45:32
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
Camilla

Åh vad jag älskar de här listorna. Drar på smilgroparna och nickar instämmande när jag läser. Vill nästan köra copy paste och länka till dig från min blogg."slipptapåoverallochmössorochalltvaddetnuär " var totalt bäst :)

2011-03-20 l 20:37:41
Blogg/hemsida: http://forstabulleniugnen.blogg.se/
Linn 21, mamma till William

amensan, jag är allt en småbarnsmamma jag med :P dock har jag inga planer att gå på krogen än på ett tag men då kommer jag nog garanterat ha en napp i fickan ;)

2011-03-21 l 15:36:25
Blogg/hemsida: http://myheritagetotheworld.blogspot.comNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin