Cakepops- försök 1
 Datum: 2012-02-28 Tid: 21:04:25 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Hittade ett ljuvligt recept på CakePops i veckan och kände mig manad att testa. Det är väldigt enkelt om man gör det rätt. Jag var dock stressad och hade för brått med både deg och dekor så de blev verkligen inte vackra. Men goda var de:)

Receptet var superenkelt;
-Mixa ett paket Ballerina kladdkaka/Oreos/ annan god kaka med 50gr Philadelfiaost. [I en bordsmixer. Inte med stavmixer som jag försökte mig på. haha]
-Forma till bollar och in i frysen ngr minuter.
-Smält valfri choklad i vattenbad. [Inte för varmt! Då smular det sig. I know. haha]
-Doppa pinnen i chokladen och tryck in i bollarna. Fungerar som "lim":
-In i kylen några minuter.
-Doppa bollarna i chokladen. [Detta ska ju alltså bli en hinna runt bollen och inte som en klump ovanpå som hos mig. haha]
-Doppa i valfri dekoration. 

Man lär så länge man lever och jag ska snart försöka mig på ett nytt försök som förhoppningsvis blir en större fröjd för även ögat. Jobbarkompisarna blir mina nästa offer att få smaka;)Anouk testar Findus world selection
 Datum: 2012-02-28 Tid: 15:05:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


...och är IMPONERAD!

När matlådan glömts hemma och börsen ekar tom, brukar jag promenera till Willys för att köpa budgetlunch. Och på senare tid har det allt oftare blivit denna variant av micromat.
Riktigt riktigt fräsch mat för att vara plingmiddag. Jag har testat Falafel Marakech som är imponerande god och mättande och Indian Tikka Masala som blir toppen med lite extra salt. Idag provade jag Pasta al Salmone;


Bortse från den snygga kartongen så har ni här en restaurangpasta. Hade lätt kunnat betala 90-100 kr för denna på restaurang. Riktigt krämig, smakrik och mättande. :)

Här hittar ni alla smaker.
Löjligt glad idag!
 Datum: 2012-02-28 Tid: 12:30:11 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
...och det var längesen vill jag lova.

Jag har insétt att i min grubblande vardag tar bloggen skada. Jag försöker upprätthålla en något så när positiv anda härinne, men utan att bli för personlig så blir det nästan på gränsen till för ytligt.

Jag vill dock nästan lova att jag snart snart är åter på banan. När jag och knodden har fått landa där vi ska bo och när jag känner att jag kan ta mitt första ordentliga andetag i mitt nya liv så ska jag åter ge allt här.

Återkommer ikväll från gårdagens misslyckade cakepops-bak. Haha


Woot!? Spiderchick drog mig som vinnare!
 Datum: 2012-02-27 Tid: 20:57:26 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [7] Kommentarer
Jag har vunnit en biljett till bloggminglet i Stockholm den 28-29 April!!!

Jag ska få mingla med bloggcelebriteter som Spiderchick och mamma Graaf och bli bortskämd med snittar, övernattning på hotell och goodies. :D Gissa om jag behövde detta just nu. Ett datum att få se fram emot, en resa att få packa för och en blogg att upprätthålla inför. :) Anouk är löjligt glad just nu.

Tusen tack Spider.Shampoodle på Todster
 Datum: 2012-02-27 Tid: 16:10:00 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

 
De gröna leggingsen och den svarta tröjan klickades precis hem till knoddens garderob som är i akut behov av storleksuppdatering. 127 spänn ink frakt istället för 589kr på Todster.se :)

Om du vill ange dianawg86@gmail.com som värvare blir jag så glaad
Att inte förstå genus är att blunda för problematiken
 Datum: 2012-02-27 Tid: 12:59:00 Kategori:Genus & Jämställdhet Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Efter att hen-ordet börjat användas i större utsträckning har ju så också debatterna eskalerat. Och ni vet var jag står. Heja heja för ett utvigdat svenskt ordförråd liksom. Som dessutom neutraliserar och accepterar.

Men i alla diskussioner som råder och mitt bland alla -slitamitthår-varförkanniintebaraförstååå?-utbrott kom jag till en smärre insikt;

Att inte förstå Genus är att blunda för problematiken.
Insér man inte att det finns ett problem och ser man inte diskrimineringen kring kön -är man inte heller öppen för en lösning. Genusmotståndarnas[hur man nu vara motståndare till en rättighet] argument ekar gång på gång; "Men jaag bemöter inte någon annorlunda oavsett om det är en pojke eller flicka" är att inte rannsaka sig själv och det samhälle vi lever i. Du kanske inte tänker på det, men det är ett konstaterat fakta att vi [samhället] reagerar, agerar och bemöter människor annorlunda beroende på vilket kön de besitter. Och vilken sexuella läggning de har. Och vilket utséende osv osv. Att tro något annat är naivt och för mig väldigt upprörande.

Att istället svälja stoltheten, se på problemet, acceptera och vara öppen för en lösning är det minsta man kan göra. Att gå steget längre genom att faktiskt ta acceptansen till handling och göra något åt den är inte radikalt eller ens modigt: Det är en självklarhet för mig.

Läs även: Jenny Strömstedts krönika om Genusfolket idag.Vinnaren i Familyroom-tävlingen;
 Datum: 2012-02-24 Tid: 19:45:45 Kategori:Samarbeten & Tävlingar Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


...blev:
Mia! [utan blogg]

Grattis! You've got mail! :)Förresten;
 Datum: 2012-02-24 Tid: 14:09:23 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer
Min finaste Zilla e ju på smällen! Jag har ju helt glömt bort att tipsa om detta... Hon är den siste som joinat skaran "Rookiemammor" och skriver om allt spännande [och mindre spännande] som hör graviditeten till. Hoppa in på hennes blogg om ni e sugna på magmys!;)


Sommaren 2011♥FREDAGH!
 Datum: 2012-02-24 Tid: 09:01:20 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Igårkväll bestämde jag mig för att bryta förkylningen. Och det verkar som att den har lyssnat för imorse var jag betydligt piggare och befinner mig nu på jobbet. [Fast kanske inte så jättesmart så här i efterhand. Efter 1,5 timme erkände jag mig besegrad och åkte hem. fan. haha]


Inviger i alla fall lösluggen idag och ser fram emot helgens lugn!
p.s: GLÖM INTE OCH TÄVLA! Ikväll drar jag en vinnare;)
Rönnisch + Tropicana
 Datum: 2012-02-23 Tid: 20:16:50 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Långt om länge har jag nu till min frukost druckit Tropicanas juicer. Visst är de goda- Men det är deras muta jag velat åt;
Samla 5 koder från botten av Tropicanas juicer och få 200kr att handla för hos Rönnisch.


Snygga träningskläder är alltid en extra morot för att fortsätta kämpa och något jag gärna lägger pengar på. Nu blev ovan godingar beställda med 400kr rabatt och Anouk är mycket nöjd:D

Här hittar ni kampanjen!BrölSnörvelHostStånk
 Datum: 2012-02-23 Tid: 12:07:24 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Jag mår för jävla shitty alltså. Ömmar i hud och öron och deg i huvud och kropp. Ligger under täcket och vill ut i solen och löpspåret, men känns som det ligger väääldigt långt bort just nu.

Vi hörs when better!;)
Min månad i instagram
 Datum: 2012-02-22 Tid: 13:00:12 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] KommentarerJag ligger hemma dödssjuk. Bjuder istället på min månad i Instagram.1,5 år idag min skatt
 Datum: 2012-02-21 Tid: 10:04:00 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Tänk vad tiden gått fort. Samtidigt känns det som du alltid funnits med oss ♥
Så- Hur går det med allt?
 Datum: 2012-02-20 Tid: 21:03:01 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer
Längesedan jag nämnde något om separationen nu...

Det går över förväntan. Vi bor fortfarande ihop och kommer (konstigt nog) bättre överens än någonsin. Haha. Kanske för att alla krav och måsten släppts, kanske för att insikten nu finns hos båda.

Det är nu äntligen satt ett datum för min (och knoddens med såklart) flytt. Det sker vid månadsskiftet. Och det är med lättnad i hjärtat jag nu kan börja packa och se framåt när jag äntligen har ett datum. Jag skramlar från alla hörn och kanter för att få mig ett fordon som är i något så när skick och tar oss dit vi ska och ser ljust på framtiden.

Jag läntar till vårt nya boende. Jag längtar till att få komma bort... Och till våren! Tänk att få pula med blommor på en liten gräsplätt och sola mot en husvägg som inte är en balkong. Åååh. *drömmer mig bort*


Guldklimpen
 Datum: 2012-02-20 Tid: 10:13:29 Kategori:Knoddens fortsättning Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Knodden i mina alltime-favoriter från meandi. Jag beslutade mig för att behålla byxorna i 86/92 ändå och tur var nog det, för de sitter skitbra. Hon är en rackarunge den där som alltid alltid ska i med naglarna i mammas puder/ögonskuggor.Todster!
 Datum: 2012-02-19 Tid: 19:36:45 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Något i alla fall jag helt missat är att det kommit ännu en shoppingklubb likt Campadre och Members i dagarna; Todster! Men denna inriktar sig till föräldrar! Så alla kampanjer hos dem är barnrelaterat. "Varför tänkte inte jag på det?" funderar jag medan jag registrerar mig som sjävklar användare.

Om ni vill bli medlem får ni jättegärna ange dianawg86@gmail.com som "värvare" så blir jag glad:D


+ för deras riktigt snygga logga tycker jag;)Dinner & a movie med syster
 Datum: 2012-02-19 Tid: 19:32:43 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Jag och syster tog lite kvalitétstid på tu man hand igår och käkade lite skräpmat och gick på bio.
Riktigt riktigt mysigt var det.


Safe House såg vi. En helt ok film, även om jag har väldigt svårt för action osv. Men att
svenska Fares Fares var med gjorde det hela betydligt roligare! hahaOut of Blogmoode
 Datum: 2012-02-18 Tid: 16:08:25 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Jag har knoddfri helg och saknar, tränar, dansar till anouk, städar och packar lite smått. Ikväll bio med älskade syster.
VAB
 Datum: 2012-02-15 Tid: 22:55:06 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Jag är förresten hemma med knodden. Efter karlns vabbade i Måndags och Tisdags har jag nu varit hemma både idag och troligtvis också imorgon. Hela veckan har hon battlats med sin förkylning och feber, stackarn och jag hoppas att detta snart innebär peaken så att hon får bli frisk snart.

Vi hörs när vi hörs;)


Luggen är här!
 Datum: 2012-02-15 Tid: 22:50:21 Kategori:Mammans kläder och prylar Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Ja vad ska man säga?;) Den funkar ju faktiskt... Haha. Även om den är i längsta laget och en aning för ljus. Men efter några slingor i mitt egna så kan jag absolut tänka mig at använda den framöver;)Sånt jag lyssnar på just nu;
 Datum: 2012-02-14 Tid: 22:07:14 Kategori:Tips & Tummen upp! Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Laleh- Äntligen tillbaka. Äntligen tillbaka. David Guetta- Måste vara ett musikgeni. Hela skivan är beroende bra. Perfekt att springa till. Mumford & Sons- Track 2 & 5. Say no moore. Tack syster för tipset.Och så den där dagen då...
 Datum: 2012-02-14 Tid: 14:01:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer


Länkar er rätt över till Malin som skriver ett klockrent inlägg dagen till ära.
Kärlekshjärtan i all ära, men finns ett annat hjärta som bör uppmärksammas mer än det gör.
Tävla med Familyroom.se!
 Datum: 2012-02-14 Tid: 10:02:00 Kategori:Samarbeten & Tävlingar Direktlänk Kommentarer: [21] Kommentarer


Jag tävlar hos ANOUK om ett presentkort värt 300kr att handla för på FAMILYROOM.SE!
Tävlingen avslutas den 24/2.


Barnvänligt har bytt namn till Familyroom och detta ska vi såklart uppmärksamma och fira. Ni, mina fina läsare har möjlighet att vinna 300kr att spendera i deras webshop där man hittar skitsnygg inredning för hela familjen. Reglerna är enkla;

För att delta:

LOTT 1:
Gilla Familyrooms nya Facebooksida och skriv nedan att du är med i en kommentar.

Vill du ha större chans att vinna kan du även;
LOTT 2: Skriv även vilken som är din favoritprodukt på familyroom.se
LOTT 3: Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook där du publicerar bild och kursiv text. Nämn även länken/ditt facebooknamn här i din kommentar.

Stort lycka till!
Mondaymorning
 Datum: 2012-02-13 Tid: 10:08:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer


Gomorrn ma people. Jag klippte mig igår. Igen. En gynningpage fick det bli...
Men jag kan inte riktigt besluta mig om jag ska vara nöjd här eller om jag ska gå helt wild and crazy a la Agyness Deyn?

Idag är f.ö en ganska jobbig dag. Men försöker motarbeta det med klackar och solsken.
Sele var det ja
 Datum: 2012-02-13 Tid: 08:01:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer

TACK för att ni visar att ni är med mig härinne genom att dela med er av era åsikter;) De flesta av er verkar också förstå syftet och inte skammen med en sele till våra små knodds. Och jag tror faktiskt att jag skall investera i en framöver. Att säga att barnet blir hämmat av en sele tror jag däremot inte på. Knodden blir mer hämmad fastknäppt i vagnen än om fått springa med på sidan om mamma;)

Har hittat lite olika uföranden;

   
Barntrygghet har både en enkel variant och ett lite roligare utförande i form av små djur som ryggsäck. Jag undrar dock om inte barnet blir mer intresserad av vad som sitter på ryggen då istället för vad som är framför henom? Haha....

Och den enkla varianten jag visade på bild i originalinlägget finns hos kopbarnvagn.se för under hundralappen;)
Pulkpremiär i Skåne
 Datum: 2012-02-11 Tid: 18:29:45 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

Idag begav jag och knodden oss ut till Vångabacken med vänner för att åka lite pulka. [Det är inte såhär mycket snö hos oss. De är en liten skogdal som skåningarna sprutat ner med konstsnö för att även de -och till och med danskarna- ska kunna få åka lite skidor en månad om året. haha]


Dessvärre verkar det inte som om hon än överkommit sin snöskräck och var mest gnällig hela tiden. Inget var kul. Enda gången hon var nöjd var i min famn, eller på bänk med mat i hand. Haha. Så det blev en kortis, men vi andra hade trevligt i alla fall:) [Jo Casper också. Även om det inte ser ut så på bilden. haha]Nu
 Datum: 2012-02-10 Tid: 19:26:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Har vi tagit helg och myser med vänner.

Tjing ma people!
Sele till barn?
 Datum: 2012-02-10 Tid: 13:10:00 Kategori:Mammafunderingar & uppfostringstankar Direktlänk Kommentarer: [19] Kommentarer


Jag har på senare tid funderat på att införskaffa en sele till knodden. Det är ju inte ett koppel där hon skulle kopplas likt en hund, även om jag förstår att det vid första anblick kan te sig så. Jag måste medge att första gången jag såg detta fenomen, blev jag lite ställd och visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Detta var på flygplatsen i London där faktiskt var och varannat barn sprang intill sina föräldrar med en sele.

Nu när jag själv bär på småbarn förstår jag faktiskt vitsen med det hela. Inte så att jag skulle ha henne i sele hela tiden, men jag kan definitivt hitta tillfällen där den faktiskt skulle vara till nytta. Som när man är ute och promenerar längs en väg, går upp/ner för trapporna till lägenheten, ska ut och resa eller när man snabbt ska in på affärn och inte behöver ta kundvagn. Ungen väger trots allt 13,5 kg idag och att bära henne på en arm medan man samtidigt balanserar varor på den andra börjar bli påfrestande även för en atlet som mig. (host host) Visst kan hon springa med mig i affärn, men det blir mest att jaga henne istället för mjölkpaket...

Vad säger ni om sele till barn? Är det något ni skulle kunna tänka er eller inte? Motivera gärna.
Meandileverans
 Datum: 2012-02-10 Tid: 10:08:00 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer

Här syns resten av det ljuvliga paketet som kom igår. Dessvärre kommer jag skicka tillbaka en stor del av ordern... De röda byxorna behövs bytas till stl 98/104, mina yogabyxor blev för korta och knoddens molntunika har jag inte riktigt bestämt mig för om hon passar i? Gillar inte riktigt det babyrosa...  

Men hööörni; Skärpning när det gäller kommentarerna, ma people. Ni har varit himska tysta sedan jag "kom tillbaka". Vill ju se att ni är här;) tjing!
Molnpar
 Datum: 2012-02-09 Tid: 21:04:39 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Leverans från meandi :D Visar mer imorrn...Löslugg on the way
 Datum: 2012-02-09 Tid: 15:05:00 Kategori:Mammans kläder och prylar Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Jag har länge varit sugen på att klippa lugg. Men efter de senaste månadernas konstanta håravfall insér jag att jag inte skulle ha mycket hår kvar om jag klippte en så tjock lugg som jag önskar.
Så: alternativet stavas löslugg och hinns på nelly... Så sjukt fiffigt. Men 400 kr har känts lite väl mäktigt för så lite hår.


Efter helgens Lorren-crush kunde jag dock inte motstå. Det är ju så sjukt snyggt! Hittade samma sak på amazon.com till halva priset och hoppas nu bara att färgen ska funka;)
Tillbaka
 Datum: 2012-02-09 Tid: 10:06:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

Som ni sett har de senaste dagarna varit lite upp och ner. Jag tillåter det att vara så... Det är inte hela världen.

Igår knäckte jag milen! Inte för att det var vidare roligt eller lätt. Snarare skittungt och jättetrist. Men nu har jag sprungit en mil. Och bevisat för mig själv att jag kan det. Så nu låter jag långlöpningen ligga ett tag... Det passar mig betydligt bättre med ungefär halva sträckan och att utmana sig på tid eller intervaller istället.


Som en kringelkroka for jag runt i byn igår och kämpade med håll. Men det gick! Bannemig att det gjorde;)
Snart
 Datum: 2012-02-08 Tid: 15:04:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Åååh. Hörni håll utkik här nästa vecka. Då kommer en fin tävling att dyka upp;)
 
Där jag står sitter går och mår
 Datum: 2012-02-08 Tid: 11:55:00 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Nuet. Ett skrämmande begrepp.

Som en del av min Borderline har jag testat på diverse metoder för att hålla min ångest i schack och för att hitta en mindre destruktiv vardag. Nu är detta många år sedan, men färdigheterna jag lärde mig då ligger mig fortfarande varmt om hjärtat.

Tillsammans med andra tjejer i liknande situation påbörjade jag DBT [Dialektisk beteendeterapi]. Ett årskontrakt skrevs på med lovord om att fullfölja terapin. Detta på grund av vetskapen om hur Borderline-människor gärna flyr från saker så fort det känns bättre. Vilket så också blev fallet för mig... Efter ca två månader avbröt jag behandlingen och hörde aldrig av mig till enheten igen.

Men; jag lärde mig som sagt färdigheter. Och bland det viktigaste och också svåraste momentet för mig då och även nu var just att hantera nuet. Mindfullness kallades det så fint av vår terapeut. Hon satte på avkopplande musik och vi i grupp skulle blunda, gå in oss själva och reflektera över och känna nuet. Känna efter hur det luktar, hur stolen under mig känns, hur kläderna sitter mot kroppen, foten tar mot golvet osv osv. Första gången vi gjorde denna övning bröt jag ihop totalt. En panikångestattack ledde mig ut ur rummet där jag fick lugnas både ledare och deltagare.

Varför denna övning blivit så viktig för mig är för att jag har så lätt att dissociera. Jag handlar utan att tänka efter, berörs inte av det som sker och trycker sedan bort det i minnet utan reflektion. Detta har resulterat i många och väldigt stora minnesluckor från mitt liv. Både från min barndom men fortfarande idag så sker detta.
I och med att jag är så van att hantera saker genom att trycka bort dem så sker det av bara farten. Även om det jag upplever är positivt. Det händer ofta att vänner pratar om gemensamma glada minnen från förra sommaren och jag ser ut som ett frågetecken. Jag har inget minne av det vi upplevt tillsammans -fast det är så nyligen och fast det är så positivt.

Så; sedan jag nu skakat hand med min BPS igen insér jag också att denna färdighet bör tas upp i bruk igen. Jag måste öva på att vara närvarande och jag måste öva på att bromsa impulser. Jag behöver inte försvara mig genom att trycka bort vardagen. Jag vill faktiskt väldigt gärna minnas den...


och idag...
 Datum: 2012-02-08 Tid: 07:59:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Kleemass
 Datum: 2012-02-07 Tid: 12:13:00 Kategori:Borderline Direktlänk Kommentarer: [2] Kommentarer

Hittade en konstnär som kallas Kleemass på Deviantart idag. Hans verk är så klockrena för dagens sinnesstämning att de får tala för sig själv...

Choklad-kexchoklad?
 Datum: 2012-02-06 Tid: 15:06:00 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [4] Kommentarer


Testade en nyhet idag... Bara för den söta textens skull;
"Är det här en choklad-kexchoklad eller en kexchoklad-choklad?"

Måste gå med det första alternativet, men om den var vidare god vet jag inte. Kexchokladen ska ju vara frasig...? Påminner väldigt mycket om Kina:s chokladkaka.
En(s)a(m)stående!
 Datum: 2012-02-06 Tid: 12:05:00 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Förresten så har jag hittat ett bättre ord på ensamstående. Ta bort s:et och m:et så har du kvar Enastående förälder!
Känns betydligt bättre;)

Detta efter att ha läst ett liknande inlägg hos Mandragora.
En rosa afton
 Datum: 2012-02-06 Tid: 08:51:45 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Ja Sandra hade verkligen slagit på stort när det gällde det rosa temat på Lördagens melodikväll. Riktigt kul:) Det bjöds på kyckling och klyftpotatis och många skratt:)


Efter schlagern spelade vi Googleeyes. Ett spel där man ska försöka rita utan att se- varken ut eller klok ut. haha. Jag avslutade kvällen tidigt och var hemma i säng redan vid elva...


Men varför har jag aldrig hört talas om denna människa förr? Loreen tog mig med storm med sin tjocka lugg, sitt 90talsbeat och barfotadans. Älskade henne och hennes låt. Heja heja!
Bakisångest nej tack
 Datum: 2012-02-04 Tid: 16:26:34 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer
Helg. Barnfri. Vi har faktiskt redan nu börjat dela upp helgerna, för att "övergången" ska bli så skonsam som möjligt för knodden. Just denna helgen är de hos farmor & farfar och jag...

ja jag har valt att boxas, springa, ta långpromenader och städa. Hade detta varit för x-antal tid sedan hade ni säkert hittat mig på dansgolvet, men inte nu. Är det något jag lärt mig av mig själv så är det att jag dras till festen när jag mår dåligt- med ännu mer ångest som resultat dagen efter. Så nej. Jag ska försöka bespara mig den onödiga bördan genom att hålla mig hemma.

Och utan att ljuga kan jag säga att det faktiskt varit svårt. Men jag har för andra barnfria helgen i rad roat mig på annat sätt- och det går alldeles utmärkt.
Tiden kommer komma då jag går ut med vänner igen. Säkerligen. För det är ändå något jag värdesätter. Men inte än. Jag behöver landa först.

Just ikväll ska jag över till Sandra för att äta gott och titta Melodifestivalen. Dresscode för kvällen är rosa. Haha.
[och just det. jag har klippt lite lugg.ish]


Hoppas ni har en trevlig helg, ma people!Och nu:
 Datum: 2012-02-03 Tid: 17:25:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Boxning + löpning
The botten is nådd
 Datum: 2012-02-03 Tid: 10:46:57 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [5] Kommentarer
Igår bestämde jag mig för att jag nuddat botten. Nu simmar vi uppåt med nya starka tag. Det lutar åt att jag flyttar ut på landet. Faktiskt.

Det blir längre till både jobb och dagis, men hyran är galet billig i denna husliknande lägenhet på två plan med tvättmaskin och tumlare(!) och där finns en liten trädgård där knodden kan ha pool och sandlåda till sommaren.

Jag tror det blir nyttigt att få komma bort en stund. Om vi sedan blir där en månad eller ett år är mindre betydelsefullt. Det är viktigt för mig att få hamna där jag ska nu. Att bo tillsammans med karln är jobbigt, fastän vi inte på något sätt är ovänner. Så- nu är det dags att börja packa. Och leta bil. Någon i närheten som ska sälja en skruttbil som rullar och är relativt stor, hör av er;)

Det blir bra det här. Bara att ha tagit beslutet gör att jag mår betydligt bättre. :)

 


Minimango fortsätter med Oskar & Ellen
 Datum: 2012-02-03 Tid: 08:00:00 Kategori:Knoddprylar & kläder! Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer

..som ett litet plåster på såren i alla fall så vann jag förra veckans vara hos minimango.se! :D Den underbara sångpåsen är nu på väg hem till oss och ingen kommer bli lyckligare än knodden:D Tack!

Minimango fortsätter med Oskar & Ellens kvalitativa leksaker även denna vecka och nu kan man fynda fiskdammen hos dem för bara 219kr.

Denna har knodden sedan innan och har varit en av hennes [och mina] favoriter från start. En riktigt rolig leksak som rekomenderas varmt! Hade gärna gett bort den i present:)

Köp den här.
Men livet väntar inte
 Datum: 2012-02-02 Tid: 12:10:00 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Tro inte för en sekund att jag stänger in mig och drar täcket över huvudet [hur gärna jag än hade velat]
Livet fortsätter. Vi har varit och lekt på Andys, jag har tagit en Skånetripp till Malmö och handlat madrass till knoddens växasäng [Japp. nu är det snart dags att bli stoor. haha], fikat med vänner och klippt mitt ickebefintliga hår.

Jag har alltid sagt att man ska hålla sina vänner nära och uppmuntra ens vänskapsrelationer trots [speciellt] i en relation, eftersom de är de som alltid finns där oavsett vad som händer i det övriga livet. Och jag är så glad för det.
Så glad att jag har öron och axlar att vända mig till. Tack för att ni finns. ♥
Time
 Datum: 2012-02-02 Tid: 09:29:10 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Hey ma people. Jag tog en liten mini-time out i veckan.

Jag har varit och tittat på lägenheter, ordnat upp med lite småbestyr och gjort ingenting. Jag har tillåtit mig att må dåligt, vara ledsen, arg och glad. Jag växlar mellan hopp och förvivlan faktiskt men stödjer mig mot mina nära och fina vänner. Det som är jobbigast just nu är att jag inte vet var jag ska bli av. fysiskt. Boendet alltså...

Idag kom ännu ett besked som kan komma att innebära väldigt mycket. Just nu står jag vid avgrunden och vet faktiskt inte om detta kommer knäcka mig totalt eller göra att jag tar ett ordentligt avstamp och ser till att fixa allting. Jag tänker stå här en stund...


Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin