Men livet väntar inte
Datum: 2012-02-02 Tid: 12:10:00 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Tro inte för en sekund att jag stänger in mig och drar täcket över huvudet [hur gärna jag än hade velat]
Livet fortsätter. Vi har varit och lekt på Andys, jag har tagit en Skånetripp till Malmö och handlat madrass till knoddens växasäng [Japp. nu är det snart dags att bli stoor. haha], fikat med vänner och klippt mitt ickebefintliga hår.

Jag har alltid sagt att man ska hålla sina vänner nära och uppmuntra ens vänskapsrelationer trots [speciellt] i en relation, eftersom de är de som alltid finns där oavsett vad som händer i det övriga livet. Och jag är så glad för det.
Så glad att jag har öron och axlar att vända mig till. Tack för att ni finns. ♥


3 Kommentarer
Jannika mamma till

2012-02-02 l 14:43:43
Jannika mamma till bönan och limpan

Ja jag har gjort den:)Det handlar mer om att äta normalt och näringsrikt! Jag äter godis en dag i veckan fortfarande . Dick är jag inte sugen på något just nu så det blir mest några glas cola;)Dom har bara närmare koll så jag inte drar iväg som förra gången, detta är något jag själv valt:) inte något jag är tvingad till pga min vikt. Utan som säkerhet . Jag har fått ta massa extra prover å för extra koller å så! Hittills har jag klarat mig jätte bra:)Målet är att högst gå upp 6 kg under hela grav. Helst stanna på

0 och om jag går neråt är det bara ett plus! Och jag har ju gått ner tre kg nu:) något mer du undrar?:)

2012-02-02 l 14:47:58
Blogg/hemsida: http://jannikassmulor.blogg.se/
Johanna - mamma till 3

sv: Med eller utan fickor? Jag köpte ju direkt från galge det hon hade kvar från provkollektioner, det var med fickor och det var i ena fickan det var hål.Hur menar du med att det är mycket problem med dom klänningarna? :/Vad fin du är på bilderna. Du är verkligen vacker, Diana.

2012-02-02 l 23:51:37
Blogg/hemsida: http://jobeah.blogg.se/Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin