Stöttepelare
Datum: 2012-01-23 Tid: 20:02:00 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [1] Kommentarer

Träningen är det som blivit min stora stöttepelare i denna tid som har varit jobbig. Ett bollplank och ett sätt att komma hemifrån för att få utlopp för frustrationer och/eller andra känslor. Hade det varit för fem år sedan hade jag snarare vänt mig till festen för "tröst" så jag är glad att en så pass positiv sak faktiskt fötts fram ur detta sorgliga.

Jag älskar känslan av att lämna hemmet för en timme och bege mig ut på löpspåret med svinhög musik i lurarna eller att ställa mig på ett boxningspass och slå ur mig allt som behövs. Dessutom får man så jäkla mycket tillbaka av träningen. Jag har sällan känt mig så pigg som nu. Trots.


Läs min träningsdagbok på funbeat.se


1 Kommentarer
smoothie

Du är super duktig som tränar som du gör, hejjar på dig diana. Ni kommer fixa det här galant även om det är jobbigt men när allt har landat och lugnat ner sig så kommer du/ ni bli så mkt säkrare i er själva och ni kommer få tillvaron att funka hur bra som helst. Ni gör rätt som ni har gjort. Vill bara sända dig lite styrke kramar du är fantastisk människa

2012-01-23 l 21:43:27
Blogg/hemsida: http://smoothie.bloggplatsen.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin