Att vilja men inte kunna
Datum: 2012-06-19 Tid: 10:04:00 Kategori:Träning & Mat Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer


Den här bilden på Emma Wiklund i senaste nr av "Hälsa & Fitness"  [som f.ö är världens bästa tidning] får mig att vilja skita i min förkylning, ta barnvakt, knyta skorna och springa planlöst i skogen i en timme eller två. Jag blir frustrerad! Av att inte kunna. När inspirationen och viljan faktiskt finns.

Det är idag 4 veckor sedan jag sprang. FYRA veckor!? Vad hände? Först tröt inspirationen så fort alla lopp var avklarade. Sedan uppkom personliga problem som gjorde att man knappt ville promenera. Sedan skit. Sedan sjukdom.
Nu är jag redo. Så redo och taggad som jag någonsin varit att åter bege mig ut i spåret. Eller faktiskt i terrängen. Jag tänker utmana mig i min löpning för att återfinna lusten och glädjen. Prova nya saker och nya utformningar för att inte lessna. Jag tänker inte fokusera varken på tid eller distans utan fokus kommer ligga på att bara ta mig ut. Och prova lite intervaller i rolig miljö.

Så... På Söndag beräknar jag vara nog frisk. Och nog barnledig för att köra stenhårt. Vilka är med mig? Ska vi lägga upp ett litet schema? :)


3 Kommentarer
Mamma

Sätt barnet i vagnen och ut och spring med henne ! Hon kommer älska det :-)

2012-06-19 l 14:44:17
Blogg/hemsida: http://iamback.blogg.se/
Kajsa

Jag är på! Jag har också haft ett långt uppehåll pga envis sommarförkylning och allmän röra. Ska vi lägga upp ett schema?

Jag vill för övrigt instämma i tipset ovan - barnvagnsjogg. Som jag tjatar om det, men det är så himla bra och gör att man inte behöver missa träningen bara för att knodden är hemma.

Svar: Absolut! Vi kokar ihop nånting!:D
Jag förstår poängen med att springa med barnvagn, men har helt enkelt inte blivit av då jag bor längs en 70väg. Det är bara höger eller vänster liksom och känns inte bekvämt att springa längs den:/ Det e isf om man gör det i gamla byn, men har känts krångligt. Helt enkelt:/
Anouk

2012-06-20 l 18:38:17
Blogg/hemsida: http://www.artbykajsa.se
Tessa.

Ja jag är på!! Är hyffsat "nyfrälst" löpare :-) började för 10 månader sedan med jogging och löpning, då kunde jag inte ens springa 500 m utan att stanna och smådö litegrann. Nu på de här månaderna har jag tränat upp min kondition så pass att jag nu i lördags sprang mitt första lopp någonsin, ett kvartsmaraton på 10,5 km utan att stanna. Jag är så glad att jag började med löpning, det är den enda träningsformen jag har fastnat för då jag INTE är en bollspelsmänniska!

Så nu känner jag för att utmana min löpträning mera och blir så peppad när jag läser detta. Säger bara go for it :D! Jag är på ;-)

Kram!

Svar: Fan vad härligt att läsa! Min "Jogg-resa" ser relativt lik ut. Började förra hösten och har liksom fastnat. Men sen behöver man gärna den där extra pushen när det tryter litegrann. Jag ska styra upp nånting inför nästa vecka!:D
och btw; HEJA DIG!!!:)
Anouk

2012-06-22 l 00:38:52
Blogg/hemsida: http://avaritia.blogg.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin