Livskvalitét
Datum: 2012-06-26 Tid: 20:52:04 Kategori:Dagbok & Kärlek Direktlänk Kommentarer: [0] Kommentarer
Den 26/6 2012 har varit ljuvlig. Idag har varit en sån där dag när man känt sig löjligt lyckligt lottad och allt bara rullat på.
 
Utbildning hela dagen på sommarvicket jag e uthyrd till. Träffat nya härliga människor. Börjar pula på ett gästbloggsinlägg som jag ska berätta mer om strax och sedan rätt hem och i löpskorna. Intervallade ner till stranden på en Camping som ligger drygt 5 km bort. Tog av mig de svettiga dojjorna och dinglade med fötterna från bryggan en bra stund på vår första dag utan regn. Därefter sprang jag hem och slog personligt rekord på 5 km. Heja mig!:D
 
Intervallschema: 1min 20 sek långsam jogg. 20 sek spurtning. 1min 20 sek gång. 20 sek spurtning. Repeat.
 
Det var ett bra upplägg för mig. Man hann återfå andan och bli peppad inför nästa spurt efter gången och hade då energi nog att hålla genom joggen också. Ladda ner Runkeepers app där du enkelt lägger in schemat själv så talar en röst om för dig när det är dags för nästa moment. Ut och testa mina vänner! Heja heja!

0 KommentarerNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin