hon är här.
Datum: 2012-03-11 Tid: 20:54:53 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [3] Kommentarer

Helgen har passerat med buller och bång. Och så äntligen äntligen kom Söndagen när mitt käraste entrade dörrarna till hennes nya andra hem.

 

Jag kan ärligt säga att i veckan som gått där jag maniskt försökt hålla mig igång och upptagen för att inte hinna sakna ihjäl mig, har jag hunnit känna galen nervositet både en och två gånger inför hennes ankomst. Hur ska det gå-vad kommer hon tänka-hur mycket förstår hon-tänk om hon hatar det-tänk om hun hunnit avskärma sig mig. osv osv.

 

Men så fort vi öppnade dörrarna och hon fick se kissen Ida igen sken hon upp som en sol och gav henne en stor kram. Efter kattvälkomnandet sprang hon runt och och ooh:ade och aah:ade åt alla saker hon förmodligen inte insett att hon saknat förän nu. Och uppe i hennes rum fanns ju både Titti och tavlan, och böckerna och allt. Den glädjen hon hade spred sig som ett lugn hos mig och nu ska jag bara försöka landa i detta.

 

Jag vet ju att det kommer gå bra. Men herregud. Man är ju inte mer än människa och mamma i att oroa ihjäl sig en smula.3 Kommentarer
Frida

Härligt! Och visst vet du förresten att du är VÄLDIGT lik Loreen? :)

2012-03-11 l 21:38:12
Blogg/hemsida: http://minx.blogg.se/
Rebecca

Fina ni är :)

2012-03-11 l 21:39:01
Anna

Klart hon kommer trivas - DU är ju där! <3

2012-03-11 l 23:54:53
Blogg/hemsida: http://uffelina.wordpress.comNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin