Tårar i barnabädd
Datum: 2012-03-19 Tid: 10:12:51 Kategori:Att separera & vara själv Direktlänk Kommentarer: [9] Kommentarer
Gårdagen var omtumlande på många vis... För första gången skulle jag vara med om "överlämning" av knodden till hennes pappa.

Vi började dock dagen med att bowla. Jag, knodden och xkarln. Kameran glömdes såklart hemma, men det var en fröjd i ungefär två rundor. Sedan blev hon trött... Haha. Men absolut ett bra tips på nöje även fast hon är "så liten". Med lister i rännorna och bollstöd är det bara för henne att putta och heja:D


Mamma vann, knodden kom bra på andra plats och pappa förlorade stort. Haha


När vi kom hem till xkarln [äh. ja men vad fan ska jag kalla honom då? haha] somnade knodden ganska omgående och efter lite kaffesurplande med klump i hals lade jag mig tillslut bakom henne i sängen och bara bröt ihop. Fan vad jobbigt det var... Efter en så intensiv vecka av vad man innan tog som självklart; närhet, skratt och liv. Så ska jag nu vara utan henne i en hel vecka. Av ekande tomhet, barnprogram som inte ses och leksaker som inte används...
Jag fick samla mig samman när hon sedan vaknade och gav henne en ordentlig kram och puss innan jag begav mig hemåt. Till just det som jag beskrev; Så himla tomt. Och tyst. Nu är jag väldigt  glad för mina råttor i taket och min kisse som håller mig sällskap.

Det kommer bli bra så småning om. Det handlar om att kunna koppla av när man e barn"ledig" och försöka göra saker för sig själv. Men det tar nog ett tag innan man hittar dit.Bilder från veckan som gått. ♥ 

 


9 Kommentarer
Kajsa

Jag kan inte ens föreställa mig vad du måste gå igenom. Överlämning? Gå där ifrån och inte ta med henne hem? Jag gråter bara av tanken.Jag är alldeles övertygad om att det kommer bli jättebra tillslut. Du är stark. Du kommer att komma på fötter igen. Och jag tror knodden kommer klara det alldeles strålande med två föräldrar som älskar henne över allt annat och som samarbetar för hennes bästa. Men usch vad jag lider med dig i detta nu. Stor styrkekram till dig!

2012-03-19 l 10:39:25
Blogg/hemsida: http://artbykajsa.blogspot.com
sofia-mamma till Vilja och Tintin

Gud,gör ont i mitt hjärta att bara läsa det,vill nästan gråta av bara tanken att behöva lämna mina barn 1 vecka..Men jag tror att det kommer bli bra! Förstår om det känns jobbigt.

2012-03-19 l 11:25:54
Blogg/hemsida: http://www.fran3till4.blogspot.com
Anna

Altså när du beskriver det sådär med alla känslor så sitter jag här med rinnande tårar och klump i halsen själv..Tycker dock att ni är underbara föräldrar som ser till hennes bästa, trots att det är tungt! <3

2012-03-19 l 11:43:57
Blogg/hemsida: http://uffelina.wordpress.com
Medelia

Usch får en klump i halsen när jag läser, det måste vara så himla tungt för dig. Tror alltid att saknaden och tomheten kommer att kunna finnas mer eller mindre närvarande. Skillnaden är att du kommer att lära dig leva med det och fylla ditt liv med annat och egentid så det kommer att vara skönt för dig också. Skulle det vara heemskt någon dag kan du väl alltid åka över och hälsa på ändå? I allra värsta fall liksom, hon är ju inte på andra sidan jordklotet.När jag började lämna T på dagis var det fruktansvärt jobbigt, jag grät så att jag skakade hemma av ångest och saknad. Nu har det gått över ett halvår och det går hur bra som helst att lämna, jag kan slappna av och njuta av egentiden. Så håll ut, du är en superbra mamma som gör ditt allra bästa för din dotter! Kram!

2012-03-19 l 13:40:02
Blogg/hemsida: http://medelia.se
Marie

ähhh, mitt mammahjärta blöder. Huga va hemskt. Men du är stark vännen!! Styrkekramar i massor till dig! Kramis

2012-03-19 l 13:58:15
Malin

Naw, hjärtat. :(

Glömde svara på FB men <3 Håll ut! Det kommer bli bättre, men usch, kan bara tänka mig hur jobbigt det är. Jag hade ångest bara att lämna levi över natten.Jag träffade pinglan idag när vi hämtade Levi. Så snyggt nagelack hon hade på fossingarna! :)

kram kram och massa tankar till er

2012-03-19 l 20:14:09
Blogg/hemsida: http://mammalijn.blogg.se/
S

guuud nu sitter jag med här o gråter... det låter fruktansvärt :'((

2012-03-19 l 22:05:53
Tess

du grejar det! men jag fick en del tårar, förstår att det är jobbigt.

2012-03-22 l 12:47:26
Blogg/hemsida: http://www.egowar.se
Tova

Aw <3 hoppas du hittar dit snart. Självklart är det ju en omställning men som med allt annat... man vänjer sig. Och att det gör ont är ju bara ett tecken på hur mycket man älskar dem :)

Själv är jag ju "van" nu vid att nästan bara träffa Elliot om helgerna, och kan njuta av veckorna på sitt sätt även om det såklart känns sorgligt också.

Vet ju att han har det fantastiskt hos sin pappa. Och jag fick ju trots allt ynnesten att vara 24/7 med min grabb de frösta 1½ åren...

Men ja. Visst är det en tomhet. Kramar <3

2012-03-29 l 19:54:12
Blogg/hemsida: http://trasslet.seNamn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Diana.
Stärkt i mim mammaroll tar jag nu på mig rollen som singel mamma och bloggar om de prövningar och glädjeämnen livet ger mig. I övrigt om träning, humor och min underbara knodd.
Välkommen in.


bloglovin